• BIST 9722.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Arslan: Kazansaydık üçüncü olacaktık

Arslan: Kazansaydık üçüncü olacaktık
Süper Lig'in ilk devresinin son maçında kendi evinde Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Kaybetmemek tabii ki güzel. Kazansaydık üçüncü olacaktık ama hak etmedik." dedi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Cihat Arslan, "İki kez üçüncü olma şansımız vardı. Bu da işin en garantisiydi. Bugün kazansaydık üçüncü bitirecektik. Bu bizim için çok önemli bir hedefti. Bu maçta baskı unsuru oluşturdu. Devre arasında oyuncularıma da onu söyledim. Üçüncü olmak çok güzel ama bunu elde edebilmek için geçmişte yaptığımız o doğrularla beraber yapabilirdik. Bugün biraz onun telaşı vardı. Kazanacağız ama kazanmanın yolları panik yaparak, telaş yaparak değil de biraz daha oyunu oturtarak olabilirdi. Bugün onu başaramadık. Ben alınan puanı gösterilen performansı ilk yarı itibariyle çok önemli buluyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün hangi takım yense diğer takıma yazık olacak bir maçtı. Erken bir tatil maalesef izleyenleri de üzmüştür. İnşallah ikinci yarıya daha iyi başlarız." dedi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın Akhisar Belediyespor ile ilgili yaptığı olumlu yorumlar hakkında da konuşan Cihat Arslan, şunları söyledi:

"Biz hocamla beraber futbolun emekçilerindeniz. Kendisi bizden daha tecrübeli olmasına rağmen alt liglerde çok çarpıştık. O da Türk futbolunda kazıya kazıya geldi. Çok emek verdi. Onun söyledikleri benim için çok önemli. Kendisine çok teşekkür ederim. Gerçek bir emekçiden bunu duymak çok önemli. Tepeden biri bunu söylese gerçekten bu işin çilesini çekmemiştir derim ama Mustafa hocamın söyledikleri çok önemli. Ben de kendisine başarılar diliyorum. Türk futboluna renk katıyor. Allah yolunu açık etsin."

Takımın bugün gol yollarındaki eksikliğiyle ilgili de konuşan Arslan, "Bence biraz öz güven eksikliği vardı. Galatasaray maçında 111 buçuk kilometre koştuk. İyi bir mesafe. Mental olarak yorulduk. Fiziksel kalitemiz devam ediyor ama mantalite artık ligin bitmesinin sinyallerini veriyordu. Takım biraz bunun sinyalini verdi. İyi ki bu hafta lig bitti. Form düşmeme grafiğini Allah'a şükürler olsun ki son haftalara kadar taşıdık. Kaybetmemek tabii ki güzel. Kazansaydık üçüncü olacaktık ama hak etmedik." dedi.

 

Arslan: Kazansaydık üçüncü olacaktık; ama haketmedik

Arslan: Kazansaydık üçüncü olacaktık; ama haketmedik

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim