• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Arslan: "Kazanabilmeyi Umuyorduk"

Arslan: "Kazanabilmeyi Umuyorduk"
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bireysel hatadan yediğimiz...

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bireysel hatadan yediğimiz gol ve ardından oyun agresifliğinden uzaklaşınca bir de takım olarak pasif savunmada yaptığımız için ikinci golü yedik" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup olarak, ligin ikinci yarısına kötü başladı. Sahasında sezonun ilk mağlubiyetini alan Akhisar Belediyespor'da maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Cihat Arslan, "Zorlu bir rakipti. Ligdeki konumu bizim altımızdaydı. Oyun kurgusu olan bir takım. Deplasman için zorlu bir rakipti. Bizim de iyi bir gidişimiz vardı. İçeride hiç kaybetmemiştik. Kazanabilmeyi umuyorduk. Maça istediğimiz gibi başladık. İlk anlarda pozisyonları kaçıran taraf bizdik. Bireysel hatadan yediğimiz gol ve ardından oyun agresifliğinden uzaklaşınca bir de takım olarak pasif savunmada yaptığımız için ikinci golü yedik. Skoru değiştirmek için uğraştık ama ikinci yarı hava şartları ve saha şartları bizi zorladı. İkinci yarıda pozisyon bulmamıza rağmen maçın skorunu değiştiremedik. Eksiklerimiz vardı. Allah'ın izniyle yaptığımız o güzel şeylere yeniden döneriz. Torku Konyaspor'u da tebrik ediyorum" dedi.

Yeni transfer Grbic'in performansı hakkında da konuşan Arslan, "Grbic'in performansını beğendim. İlk maçına rağmen beklentimin üstünde performans sergiledi. Transfer dönemini kazasız belasız atlatabilirsek bizim takım için daha belirleyici olur. Uyumumuz zamanla yerine gelecektir. Kurgumuz ve mücadelemiz aynı. Bugün biraz daha klas oynamak istedik ama mücadeleci değildik" şeklinde konuştu.

İkinci yarıda transferlerin devam edip etmeyeceği ile ilgili soruyu da yanıtlayan Arslan, "Bizim en büyük transferimiz takım bütünlüğünü koruyabilmekti. Bir tane, iki tane olabilir. Bizim oyuncularımıza da teklif var takas da yapabiliriz. Bir an önce gerçekleşir de biz kiminle oynayacağımızı biliriz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim