• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Arsenal'in rekoru kırılabilir mi?

Arsenal'in rekoru kırılabilir mi?
2003-2004 sezonunda 26 galibiyet 12 beraberlik alarak yenilmeden 90 puana ulaşarak şampiyon olan Arsenal'in bu rekorunu Chelsea kırabilir mi?

11 maçta 29 puan toplayan Chelsea bu rekoru kırabilir mi ?

Dün Anfield Stadı'nda canlı seyrettiğim maçtan sonra Mourinho bu soruya 'Şampiyon olabiliriz fakat modern futbolda ve Premier Lig gibi dünyanın en önemli liginde bu rekorun kırılacağını tahmin etmiyorum' açıklamasını yapsa da Chelsea'nin transferleri oynadığı futbolu bunun aksini gösteriyor.

Manchester'daki önemli iki rakibi karşısında kazanması gereken maçları beraberlikle bitirmesi Everton'u deplasmanda 6-3 lük skorla geçmesi kendi sahasında kolayca yendiği Arsenal maçları Mourinho'yu yalanlar görüntüsü veriyor.

Futbolcularına 'Hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi'ni istiyorum' derken yenilgisiz olsun, bol gollü olsun, bütün rekorları kıralım demeyecek kadar tecrübesi olan Mourinho bence bu rekoru kırar.

Geçen hafta Arsenal Emirates'te Burnley ile oynarken ben Chelsea-QPR maçındaydım.. Basın tribünü tıklım tıklım doluyken, Emirates'teki maça fazla ilgi yoktu.

MOURINHO NOKTA TRANSFERLER YAPTI

Atletico Madrid maçı sonrası 'Costa'yı istiyorum Dünya Kupası'ndan önce iş bitsin' dedi pazarlık bile yapmadan işi bitirdiler. Fabregas için 'İyi futbolcu ama o Arsenalli' diyerek Wenger'e hayatının çalımını atıp satın alma opsiyonundan vazgeçirerek imzayı attırdı. O şimdi Mesut'u beklesin.

Courtois sadece kaleci değil John Terry'nin yardımcısı gibi sahada.. Birinci tercihimsin diyerek ikna etti. Filipe Luis'i takıma monte ederken sol ayağını yürümek için kullanan kimsenin tanımadığı Azpilicueta'yı sol bek oynatarak Ashley Cole'u gönderdi. Dün garantiye giderek Azpilicueta'yı ilk onbirde oynattı.

MATİÇ-HAZARD -WİLLİAN-OSCAR

Matic'i istiyorum dedi Benfica'dan geri getirdiler. Dün bence sahanın en iyisiydi. Makine intizamında bir futbolcu. Her antrenöre lazım denecek bir futbolcu. Sadece Salah transferi hayal kırıklığı yarattı. Onun nedeni Mata'nın gitmesi nedeniyle acele davranması oldu. Şu andaki takımda ilk onbir oynaması mümkün değil. Hazard, Willian ve Oscar üçlüsü her an hazır durumda. Kimin oynayacağı önemli değil.

Ivanovic Türkiye'ye gelip bedava oynamak istiyorum dese talibi çıkmaz. Takımın belkemiği. Fazla hırstan dün dördüncü sarı kartını gördü bu sezon. Kaptan Terry ve Cahill için söylenecek fazla bir şey yok. Sadece Cahill'in eline koluna biraz daha dikkat etmesi gerekiyor.

Netice olarak bu sezon Premier Lig'i Chelsea kazanır diyorum. Yenilgisiz olur mu? sorusuna 'Evet' diyemem. Ben Arsenalliyim. 25 Nisan'da Emirates'te herşey olabilir.

Edip ADANIR

KAYNAK:FANATİK

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim