• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Arınç Memleketi Manisa’da Nikah Şahitliği Yaptı

Arınç Memleketi Manisa’da Nikah Şahitliği Yaptı
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, memleketi Manisa'da katıldığı bir nikah töreninde damada, "İtaat et rahat et" şeklindeki tavsiyesi salonda gülüşmelere...

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, memleketi Manisa'da katıldığı bir nikah töreninde damada, "İtaat et rahat et" şeklindeki tavsiyesi salonda gülüşmelere neden oldu.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç memleketi Manisa'da Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ve eşi Cavidan Geriter'in oğlu Ömer Geriter'in nikah törenine katıldı. Merhum Halil Gökgürler ve Arife Gökgürler'in kızı Ece Gökgürler ile Ömer Geriter'in nikah töreni Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Nikaha ayrıca Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Recai Berber, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreni öncesi yan yana oturan Arınç ile CHP'li Özel uzun bir süre sohbet etti. Arınç ile CHP'li Özel arasındaki sohbetin samimi görünmesi de dikkat çekti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kıydığı nikah töreninde Arınç ve Manisa protokolü nikah şahitliği yaptı. Evlilik cüzdanını çifte teslim etmeden önce konuşma yapan Arınç, nikahta siyasi partilerin bir araya geldiğine dikkat çekti. Arınç şöyle konuştu: "Burada bütün bir Manisa var. Hatta Ankara'dan İstanbul'dan farklı yerlerden gelen değerli dostlar var. Biz Manisa olarak bir aileyiz. Siyasi parti farklılığı böyle güzel günlerde geçerli değil. Dostlar arkadaşlar hemen bir araya geliyor. O yüzden seçkin konuklarımıza da Allah'tan mutluluklar diliyoruz."

DAMADA "İTAAT ET" TAVSİYESİ

Genç çifte tavsiyelerde bulunan Arınç, "Şimdi bizim Ankara'da böyle nikahlara katıldığımız zaman uzun uzun konuşma yapıldıktan sonra bir değerli ağabeyimiz işin özetini şu cümleyle söyleyiveriyor: Bir sürü temenni herkes amin diyor. O büyüğümüz damada dönüyor bir cümlelik sihirli bir geçim formülünü özetleyiveriyor. Damat, itaat et rahat et diyor. Ben de acizane tavsiyemi yapmış olayım. Ayaklar da basıldı. Zaten inanç da varsa o zaten şu andan itibaren gerçekleşti" diye konuştu. Arınç'ın ardından konuşan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ise çifte esnaf bereketi olmasını temenni etti.

Nikah töreninin ardından Arınç, şampiyonluğa oynayan Manisaspor'un Manisa 19 Mayıs Stad'ında Sivas Belediyespor'la olan karşılaşmasını izlemeye gitti.

Arınç Memleketi Manisa’da Nikah Şahitliği Yaptı

Arınç Memleketi Manisa’da Nikah Şahitliği Yaptı

Arınç Memleketi Manisa’da Nikah Şahitliği Yaptı

Arınç Memleketi Manisa’da Nikah Şahitliği Yaptı

Arınç Memleketi Manisa’da Nikah Şahitliği Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim