• BIST 8963.84
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Arif Ertik konuştu, Kıyı Emniyeti Deniz Haber Ajansı'nı suçladı!

Arif Ertik konuştu, Kıyı Emniyeti Deniz Haber Ajansı'nı suçladı!
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısında konuşan Meclis Üyesi Arif Ertik'in, Kıyı Emniyeti tarifelerinin tuzaklar ile dolu olması iddiasını haberleştiren Deniz Haber Ajansı'nı YANLI haber yapmakla suçladı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Hukuk Başmüşaviri Candan Yücel ve Gelirler Daire Başkanı Kayhan Kanbak İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Meclis Üyesi Arif Ertik'in, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarifelerinin tuzaklar ile dolu olması iddiasını haberleştiren Deniz Haber Ajansı'na, "Haberlerin asılsız, gerçek dışı ve yanlı" olduğu belirterek, Candan Yücel ve Kayhan Kanbak imzasıyla bir açıklama gönderdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aylık Olağan Meclis Toplantısını yorumsuz olarak haberleştiren Deniz Haber Ajansı'nı YANLI HABER yapmakla suçlayan KEGM Gelirler Dairesi Başkan Vekili Kayhan Kanbak ve Hukuk Başmüşaviri Candan Yücel imzasıyla gönderilen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü açıklamasında, "Kuruluşumuz ile ilgili, 'ASILSIZ, GERÇEK DIŞI ve YANLI' bu ve benzeri haberlerin kuruluşumuz nezdinde gerekli açıklaması yapılmadan ve doğruluğu teyit edilmeden, tarafımıza savunma hakkı tanınmadan yayınlanması kabul edilemez olup, Konu ile ilgili yasal haklarımızı saklı tuttuğumuz hususu bilgilerinize arz olunur" denildi.

kegm_buyuk_1.jpg

kegm_buyuk_2.jpg

OKUDUĞUNU ANLAMAK BU KADAR MI ZOR?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Gelirler Dairesi Başkan Vekili Kayhan Kanbak ve Kurumun Hukuk Başmüşaviri Candan Yücel imzasıyla Deniz Haber Ajansı'na gönderilen açıklama ilgili konuşan Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat şunları söyledi; "Deniz Haber Ajansı'nın objektif ve tarafsızlığını kimse yargılayamaz. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gibi güzide bir kuruluşumuzda üst düzey yönetici olan isimlerin okuduğu yazıyı anlamakta ve yorumlamakta zorluk çekiyorsa bu konuda kendilerini çek etmelerinde fayda oduğunu düşünüyorum. Arif Ertik, İMEAK DTO Meclis toplantısında kürsüye çıkarak, Kıyı Emniyeti ile ilgili sıkıntılarını anlatmış, Deniz Haber Ajansı'da Arif Ertik'in konuşmalarını yorumsuz olarak haberleştirmiştir. Eğer bu konuda bir suç isnadı yapılacaksa bu suç isnadının muhatabı Deniz Haber Ajansı değil, bu sözleri söyleyen Arif Ertik'tir" dedi.

DENİZ HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim