• BIST 9798.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Arıcılara Can Suyu

Arıcılara Can Suyu
Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR) ile Finansbank Muğla Şubesi arasında birlik üyelerinin bankanın kredi ürünlerinden daha avantajlı ve uzunu...

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR) ile Finansbank Muğla Şubesi arasında birlik üyelerinin bankanın kredi ürünlerinden daha avantajlı ve uzunu vadeli koşullarda yararlanmalarını sağlamak ve diğer bankalardaki borçlarının tek bankada toplanmasını içeren protokol imzalandı.

Protokol töreninde MAYBİR Başkanı Ziya Şahin, Finansbank Muğla Şube Müdürü Ali Sığmaz ve Finansbank Muğla Tarım Bankacılığı Portföy Yetkilisi Emrah Yıldırım hazır bulundu. MAYBİR Başkanı Ziya Şahin, arıcı esnafının bugüne kadar birçok bankadan kredi aldığını söylerken, "Finansbank ile yaptığımız protokol ile üyelerimizin daha uygun koşullarda ve uzun vadeli kredi imkânlarından yararlanmaları ve diğer bankalardaki borçlarının tek bankada yeniden uzun vadeli yapılandırmasını sağlamak istedik. Bu konuda Finansbank Muğla Şubesi ile uzun süredir yaptığımız görüşmeler sonunda Genel Müdürlük bizim taleplerimizi değerlendirdi. Yapılan değerlendirmede ortak bir noktada arıcılarımızın menfaati ön planda tutularak bugün protokolü imzaladık" dedi.

MAYBİR ile yapılan protokolü değerlendiren Finansbank Muğla Şube Müdürü Ali Sığmaz, banka olarak klasik bankacılık hizmetinden daha fazlasını sunmak için çalıştıklarını açıkladı. Sığmaz, "Tarım ve hayvancılık sektörünün tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de çok stratejik bir sektör. Finansbank Muğla Şubesi ile MAYBİR arasında birliğe üye arı yetiştiricilerinin bankamızın kredi ürünlerinden daha avantajlı yararlanmasını sağlamak üzere protokol anlaşması imzaladık. Anlaşma sayesinde MAYBİR'e üye çiftçiler, masraf zaman kaybı ve operasyonel maliyetlerden kurtulmuş olacak. Tarım ve hayvancılık sektörü içerisindeki bitkisel üretim, hayvancılık, su ürünleri, arıcılık gibi 29 farklı kredi ürünümüz ve sektör dinamiklerine uygun tüm bankacılık ürünlerimizle hizmet sunuyoruz" dedi.

Arıcılara Can Suyu

Arıcılara Can Suyu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim