• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Arıcı Muhtarlarla Biraraya Geldi

Arıcı Muhtarlarla Biraraya Geldi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, Silifke'de mahalle muhtarları ile bir araya gelip, 2016 yılının sonuna kadar...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, Silifke'de mahalle muhtarları ile bir araya gelip, 2016 yılının sonuna kadar asfaltsız yol kalmayacağını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, Silifke'de durum değerlendirmesi ve bilgilendirme toplantısı düzenleyip, muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına MHP İlçe Başkanı Osman Oğuz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, MESKİ Sorumlusu Ali Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Müdürü Atilla Erdem ve Silifke Mahalle muhtarları katıldı.

Silifke'de 7 yıl çalıştığını söyleyen Arıcı, "Silifke'de Özel İdare Müdürü olarak görev aldığım sürede her zaman sizlerle birlikte çalıştım. Sizlerin sorunlarınızı en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Sorunlarınızın giderilmesi için de elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın emirleri ile görev kapsamındaki yolların tamamı 2016 yılının sonuna kadar asfaltlanacak diyen Arıcı, "Bugün sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımızın güzel haberlerini getirdik. Özellikle en büyük sorunlarınızdan biri olan asfaltlama çalışmalarında bu yıl büyük yatırımlar yapılacak. Silifke'de yıl sonunda sorumluluk alanımızda olan asfaltsız yol kalmayacak" dedi.

İçme suyu çalışmalarında da çok ciddi çalışmaların yapıldığını ifade eden Arıcı, "MESKİ mahallelerimizde depoların bakım ve onarım çalışmalarını yapıyor. Yine bölgenin büyük sorunlarından biri olan sinekle mücadele artarak devam ediyor. Larva döneminde yapılan çalışmalar ve oluşturulan ilaçlama ekiplerimizde sinekle mücadelede büyük yol aldık. Mahallelerimizin mezarlıkları konusunda da hızla çalışmalarımız devam ediyor. Büyük oranda mezarlıklar temizlendi ve düzenlendi. Silifke Şehir Mezarlığında da çok ciddi çalışmalara imza attık. Büyükşehir Belediyemiz cenaze hizmetlerine de çok büyük önem veriyor. Oluşturduğumuz taziye ekibimizi istediğiniz yere gönderiyoruz. Bir bayan ve bir erkek hocamız yıkama işleminden kuran okunmasına kadar her türlü taziyede yanınızda oluyor. Bundan sonra önümüzdeki ünlerde yapacağız kelimesi yok artık. Bundan sonra yapıyoruz cümlesi kullanacağız" dedi.

Silifke'de her muhtara siyaset yapmadan hizmet götürmeye çalışıyoruz diyen MHP İlçe Başkanı Osman Oğuz, "Büyükşehir Belediyesi Silifke'de hizmet yaparken kimsenin siyasi görüşünü sormuyor. Her mahalleye eşit oranda, ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürüyor. Geçtiğimiz yapıl Silifke'nin 4 ana caddesi sıcak asfaltla kaplandı. Şuan millet Allah razı olsun diyor. Bu bizlere yeter. Bu ve buna benzer hizmetlerimiz hızla devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz 2016 yılının sonuna kadar sorumluluk sahasındaki tüm yolların asfaltlanacağı sözünü verdi" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinde acil yapılması gerekenleri bildirdiler.

Arıcı Muhtarlarla Biraraya Geldi

Arıcı Muhtarlarla Biraraya Geldi

Arıcı Muhtarlarla Biraraya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim