• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Argıncık TEK Talepte Birleşti, Çolakbayrakdar Müjdeyi Verdi

Argıncık TEK Talepte Birleşti, Çolakbayrakdar Müjdeyi Verdi
'Başkan Sizi Dinliyor" Programlarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık'ta Cengiz Topel Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

'Başkan Sizi Dinliyor" Programlarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık'ta Cengiz Topel Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar'dan Kentsel Dönüşüm isteyen mahalle sakinleri, Başkanın verdiği müjdeyle mutlu oldu.

Mahalle toplantılarında her yaş grubundan mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar program girişinde özellikle çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı. Konuşmasına "Biz bu toplantılarda alışılmışın dışına çıkıyoruz. Ben az konuşacağım, çünkü konuşmak için değil, sizi dinlemek için geldim." diyerek başlayan Başkan Çolakbayrakdar, "Başkanlık görevinde 1 yılı doldurdum, ikinci yıla girdim. Ekibimle beraber, Kocasinan sakinlerine daha rahat, daha modern, daha temiz bir yaşam alanı sunmak için çabalıyoruz. İlçe sınırlarımızda bulunan 116 mahalleye tek tek gidip, mahalle sakinlerimizi dinlemek, daha iyi çalışmalar yapmak için günümüze gün ekleyip, gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Her geçen gün refah seviyenizi arttırmak adına yeni projeler üretiyoruz. Sizden isteğimiz, bizim göremeyip sizin görebildiklerinizi bizimle paylaşmanızdır. Talepleriniz arasından kısa sürede yapılabilecek olanları hemen yapıp hayatınızı kolaylaştırmak için buradayım, ancak bürokratik süreç isteyen talepler için sabır göstermenizi bekliyoruz" dedi. Kısa konuşmasının ardından sözü mahalle sakinlerine bırakan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

Başkan Çolakbayrakdar'ı aralarında görmekten mutlu olduklarını ifade eden mahalle sakinlerinin talebi tek noktada birleşti. "Daha konforlu evlerde yaşamak istiyoruz" diyen mahalle sakinleri Başkan Çolakbayrakdar'dan Argıncık'ta Kensel Dönüşüm talep ettiler.

Mahalle sakinlerini dinledikten sonra konuşmaya başlayan Başkan Çolakbayrakdar, Argıncık Mahallesi'ni hiç bir zaman unutmadıklarını belirterek "Argıncık gözbebeğimiz olacak" dedi. Argıncıkta zaten Kentsel Dönüşüm planlandığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, bir müjde vererek Argıncık'ta kentsel dönüşümü Alsancak Mahallesi için Bakanlıktan alınan onay ile başlattıklarını açıkladı. "Argıncıkta Kentsel Dönüşümü Alsancak Mahallesi'nden başlatacağız. Bunun için gerekli bürokratik işlemler tamamlandı ve bakanlıktan onay alındı. Şu an planlama aşamasında olduğumuz kentsel dönüşüm şimdiden hayırlı olsun." diyen Başkan Çolakbayrakdar, "Bu çalışmalar tamamlandığında "Yeni Kayseri Kocasinan Üzerinde Kurulacak" sözümüzün haklılığını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşümün akşamdan sabaha gerçekleşebilecek bir olay olmadığının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle birlikte meşakkatli ve sabır gerektiren bir süreç gerektiğini vurguladı.

Çocukların talebini de dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, oyun alanları ve İnönü İlköğretim Okulu girişinde engelli rampası sözünü ve hatta talimatını verdi.

Başkan Çolakbayrakdar toplantının ardından mahalle sakinlerinin sevgi gösterileri ile uğurlandı.

Argıncık TEK Talepte Birleşti, Çolakbayrakdar Müjdeyi Verdi

Argıncık TEK Talepte Birleşti, Çolakbayrakdar Müjdeyi Verdi

Argıncık TEK Talepte Birleşti, Çolakbayrakdar Müjdeyi Verdi

Argıncık TEK Talepte Birleşti, Çolakbayrakdar Müjdeyi Verdi

Argıncık TEK Talepte Birleşti, Çolakbayrakdar Müjdeyi Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim