• BIST 9783.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Ardahanlılar Yenimahalle’de

Ardahanlılar Yenimahalle’de
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İstanbul ve Bursa'dan sonra Ankara'da da kurulan Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu'nu makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İstanbul ve Bursa'dan sonra Ankara'da da kurulan Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu'nu makamında ağırladı.

Federasyon Başkanı Ergüder Şimdi ve Başkan Yardımcılarıyla sohbet eden Yaşar, federasyon hakkında bilgi alarak, "Gücümüz yettiği kadar derneklere sahip çıkıyoruz" dedi.

"DERNEK KURMAK KOLAY ASIL İŞ YAŞATMAKTADIR"

Sözlerine devam eden Başkan Yaşar, "Hemşehri derneklerini önemsiyorum. Milli bütünlüğü korumada ve hemşehri ilişkilerini geliştirmede önemli rol oynuyorlar. Doğduğumuz toprakları da doyduğumuz toprakları da unutmamalıyız. Ardahanlıları acı tatlı günlerde bir araya getiriyorsunuz ve onları kaynaştırma görevini üstleniyorsunuz. Bunlar çok güzel şeyler. Doğduğunuz toprak Ardahan'a da sahip çıkacaksınız, doyduğunuz toprak Ankara'ya da. Toplantılarınızda sadece Ardahan konuşulmasın. Ankara'nın da sorunlarına eğilin. Buranında eksikliklerini görün, doğrularını alkışlayın. Dernek kurmak kolay asıl iş yaşatmaktadır. Ardahan'ın sorunlarına çözüm getiren projeler üretebiliyorsanız işte bu büyük başarıdır" dedi.

"BAŞARILARINIZDAN GÖĞSÜMÜZ KABARIYOR"

Yerel yönetimlerin dernekleri dikkate alması ve sorunlarına eğilmesi gerektiğinin altını çizen Şimdi ise, "Ardahan'ın tüm sorunlarının gerekli yelerlere aktarılması ve çözüme kavuşmasında önemli rol oynuyoruz. Ancak yerel yönetimler de federasyonları, dernekleri dikkate almalıdır. Sizler bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Sizin çalışmalarınızdan, başarılarınızdan göğsümüz kabarıyor. Yenimahalle'de yaşayan Ardahanlı vatandaşlarımız da herkes gibi sizden çok memnun. Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu olarak Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü münasebetiyle bir gece düzenleyeceğiz. Yaklaşık 600 kişi katılacak. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim