• BIST 9645.02
  • Altın 2410.746
  • Dolar 32.6001
  • Euro 34.7717
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Ardahan’dan Bahçeli’ye Şok

Ardahan’dan Bahçeli’ye Şok
MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, "1 Kasım seçimleri bizim için tam bir hüsran. İktidarı beklerken muhalefeti bile kaybedecek duruma düştük. Bu...

MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, "1 Kasım seçimleri bizim için tam bir hüsran. İktidarı beklerken muhalefeti bile kaybedecek duruma düştük. Bu nedenle parti içerisinde başlayan kongre taleplerine bende Ardahan il başkanı olarak destek verme kararı aldım." dedi.

Polat, parti içi muhalefetin başlaması, halkımızın Milliyetçi Hareket Partisinde bir değişim olması talebi doğrultusunda Ardahan il başkanı olarak muhalefete destek verme kararı aldığını söyleyerek, "Yıllarca emek verdiğimiz partimizi iktidara taşıyamadık. Bunun vebalini hem kendimde hem de bütün yöneticilerimizde görüyorum. Bu nedenle üstümüze düşen görevi yapmaya hazırım. İstifa etmem gerekiyorsa istifa ederim, ihraç edilmem gerekiyorsa boyun eğerim. Çünkü benim davam kutlu davadır. Bu hesapsız kitapsız ölümüne mücadele eden ülkücülerin zihniyeti de budur. Bizde ben meselesi yoktur, bizde dava ön plandadır. Partimizin iktidara gelmesi milli devlet yapısını oluşturmak milliyetçi iradeyle olacağına inandığımız için elimizden gelen çabayı göstermek zorundayız." diye konuştu.

MHP'NİN OYUNU ARTIRDIĞI TEK İL

Türkiye'de oyunu tek arttıran il olduklarını söyleyen Polat, "Türkiye genelinde her ilde % 30 il kaybederken Ardahan'da %10 düzeyinde oy arttırdık. Ama bu bizi maalesef sevindiremedi. Çünkü 80 olan milletvekili sayımızın artmasını beklerken 40'a düştü. Bunda hepimizin sorumluluğu var, hepimiz bu vebalin altındayız. Bende bunun gereğini yapmayı düşündüm. İstifa etmem gerekiyorsa istifa ederim, ihraç edilmem gerekiyorsa boyun eğerim. Çünkü başarmamız gerekiyor, davamızın iktidar olması gerekiyor. Kısır politikalarla bi yere varılmıyor. Yıllarca halkımıza sözlerimiz var, gençlerimize sözlerimiz var. Bu sözleri yerine getirememenin üzüntüsü içinde maalesef şevkimiz ve azmimiz kırılmış durumda. Ama yılmayacağız, çalışacağız, mücadele edeceğiz yine de partimiz için her safhada çalışacağız. Benim başkan olup olmamam önemli değil yeter ki partimizi iktidara taşıyalım." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim