• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu'ndan çocuklara destek

Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu'ndan çocuklara destek
Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini...

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" projesine üç önemli destek daha geldi.

A Milli Futbol Takımı'nın iki önemli ismi, Türkiye'yi yurtdışında başarıyla temsil eden Arda Turan ve Nuri Şahin ile Türk motosiklet sporunun dünyaca tanınan milli pilotu Kenan Sofuoğlu "Biz de varız" dediler.

İspanya ve Almanya'daki yoğun maç programları nedeniyle 9 Şubat'da TİM Maslak Show Center'da gerçekleşecek olan, "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" konserine katılamayacak olan Arda Turan ve Nuri Şahin, vakfa yaptıkları bağışla projeye dahil oldu. Proje kapsamında Mustafa Ceceli ile düet yapacak olan Kenan Sofuoğlu ise; sahne performansının yanı sıra, oğlu Hamza Sofuoğlu adına vakfa bağışta bulunarak oğlunun adını yaşatmak istedi. Yıldız isimlerin yaptığı bağışlar, TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak.

ARDA TURAN: KALBİM, TÜM ARKADAŞLARIM VE ÇOCUKLARLA

Sadece Türkiye'de değil, futbol oynadığı İspanya'da da düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine destek vermesiyle tanınan Arda Turan, "9 Şubat'ta pek çok milli sporcu, ünlü sanatçılarla çocuklara katkı sağlayabilmek için sahneye çıkacak. Sevgili Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, topluma değer katacak güzel işler yaptılar şimdiye kadar. Bu projede de o gece benim de sahneye çıkmamı istediler. O sahnede olmayı çok istedim ama yoğun programım buna engel oldu. Ama orada olamasam bile kalbim başta sevgili arkadaşım Mehmet Topal olmak üzere diğer sporcu ve sanatçı dostlarımla birlikte olacak." dedi.

NURİ ŞAHİN: ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEYE VARIM

Kariyerini Almanya'nın Borussia Dortmund takımında sürdüren Nuri Şahin ise "Türk sporunun dev isimleri ile sanat dünyasının güçlü sesleri 9 Şubat gecesi güç birliği yapıyor. Ben de orada olmak, TOÇEV çocukları için şarkı söylemek isterdim. Ama tüm ayarlama çalışmalarımıza rağmen bunu başaramadık. Yine de o akşam fiziken olmasa bile ruhen orada olacak, söylenen şarkılara alkış tutacağım. Bundan sonra da konu ne zaman çocuklar olursa ben her şeye varım." diyerek destek veri.

KENAN SOFUOĞLU: MELEĞİMİZİN ADI YAŞAYACAK

Türk Motosiklet sporunun dünyaca ünlü ismi Kenan Sofuoğlu'da projeye detsek vererek, "Çocuk denince bende tüm hayat durur. Bu nedenle projede varım. Meleğimizin adının çocuklara hizmet edecek bir merkezde yaşaması bize tarifsiz duygular yaşatıyor. Umut ediyorum ki; gelecek bağışlarla bu merkez bittiğinde, sevincimiz katlanarak artacak." ifadelerini kullandı.

9 Şubat tarihinde Tim Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek ve biletleri BİLETİX'te büyük ilgi gören etkinlikten elde edilecek gelir TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak.

Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu'ndan çocuklara destek

Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu'ndan çocuklara destek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim