• BIST 9693.46
  • Altın 2513.021
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7834
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Arda Turan: 2008'den daha iyi işler yapmak istiyoruz

Arda Turan: 2008'den daha iyi işler yapmak istiyoruz
Barcelonalı futbolcu Arda Turan, A Milli Takım'ın Euro 2008 ruhunu yakalayacağını ve daha iyi işler yapmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Barcelonalı futbolcu Arda Turan, A Milli Takım'ın Euro 2008 ruhunu yakalayacağını ve daha iyi işler yapmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nin ödül töreni öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Arda Turan A Milli Takım hakkında konuştu. Yıldız futbolcu bu sezon Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ı da tebrik etti.

Arda Turan, "Sonuçta her kaybettiğimiz maçtan sonra üzülüyoruz. Performans ve maçtan çıkaracaklarımız olarak çok olumlu tarafı olduğunu düşünüyorum ben. Fatih hoca da aynılarını söyledi. Bizim için önemli bir hazırlık maçıydı. İngiltere'den çekinmeden korkmadan eğer turnuvada karşılaşabilirsek onları da yenebileceğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum açıkçası. Milli Takım'da en iyi şekilde hazırlanacağız. Biz hep beraber 1, 1,5 sene geçirdik. İnşallah aynı şekilde çalışıp gidip elimizden gelenin en iyisini yapacağız, ülkemizin ve sizlerin bizle gurur duyacağı bir takım izleteceğiz sizlere. Önemli olan bu turnuvalarda olabilmek. Sonuçta bir turnuva günlük performanslar çok önemli olacak ama bizim için turnuvada olabilmek, bir dahaki Dünya Kupası'nda olabilmek, öteki Avrupa Şampiyonası'nda olabilmek daha önemli diye düşünüyorum. Süreklilik daha önemli diye düşünüyorum. Güzel anılar olabilir. 2008'i hatırlarsanız muhteşemdi. Belki daha iyilerini yaparız. Sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz." dedi.

Yıldız futbolcu, İngiltere karşısında forma giyemediğini fakat her maçta oynamak isteği olduğunu belirtti. Arda, "İyi bir jenerasyon geldiği kesin. Ben her milli maçta oynamayı çok isterim ama biliyorsunuz ki çok önemli başka bir maçımız vardı. Başka bir maçta başka bir mutluluk yaşadık o yüzden benim için farklı bir gururdu. Kariyerimde olan kupaları kazandım ama hayalimde tabii ki Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Benim için enterasan bir sene oldu. Zaman zaman oynamadım. Biliyorsunuz fırtınalardan sonra hep güzellikler hatırlanır. Önemli olan Barcelona'da olabilmek ve parçası olabilmek. 6 ay oynamadım ama ondan sonra benim için iyi olacaktır." diye konuştu.

Geçmişte yükseleninin Beşiktaş olduğu açıklaması hatırlatılan Arda Turan, "Beşiktaş çok iyi futbol oynayarak hak ederek çok başarılı olarak şampiyon oldu. Beşiktaş camiasını, başkanını, Şenol hocayı, oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendilerini de tebrik ettim zaten. Çok güzel bir yarış oldu. O yüzden Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Gerçekten her şey keyifliydi." şeklinde konuştu.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim