• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Arda abinin izinden gideceğim

Arda abinin izinden gideceğim
TRANSFER döneminde adı gündemden düşmeyen ama kararını verip Bursaspor defterini kapatıp, Fenerbahçeli olan Ozan Tufan, gözünü yükseklere dikti...

Kendisi gibi Bursaspor’dan transfer edilen Volkan Şen ile birlikte dün sarı lacivertlilerle sözleşme imzalayan milli yıldız, ileride mutlaka Avrupa’ya gideceğini söyledi...

F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenen ve Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun da katıldığı törende, Ozan Tufan 5, Volkan Şen ise 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

“BURADA OLMAK ÖNEMLiYDi”

ADI Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’la da anılan Ozan Tufan, ilk tercihinin Fenerbahçe’de oynamak olduğunu ve bu hayalini de gerçekleştirdiğini belirtti.

Zor bir dönem geçirdiğini kaydeden Ozan şöyle konuştu...

- En önemlisi Fenerbahçe’ye gelmekti, sarı lacivertli formayı giymekti. Hedeflerimden biri buydu. İstediğimi elde ettim. Bursaspor’da bir takım sıkıntılarım oldu. Menajerimle görüşerek, ona hayalim olan Fenerbahçe’de oynamak istediğimi söyledim. İlk tercihim burasıydı. Burada en iyi şekilde formamı terletmek istiyorum.

- Bundan sonraki hedefim Fenerbahçe’de büyük başarılar yaşamak, yaşatmak. Ondan sona Barcelona’da forma giyen Arda abi gibi Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek.

“KADIKÖY’DEN KİM ETKİLENMEZ?”

SADECE  bir Arda Turan olmasın, Ozan Tufan da olsun. Salih Uçan, Enes Ünal da olsun. İsimler çoğalsın.

- Şu an hedeflerimden birini gerçekleştirdim. Türkiye’nin, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birine geldim. F.Bahçe’nin çok büyük bir camia olduğunu buraya gelince çok daha iyi anladım.

- Fenerbahçe taraftarı övgüyü hak ediyor. Bursaspor’la, Kadıköy’e geldiğimizde çok etkileniyorduk. Herkesi büyüleyen bir atmosfer oluyordu statta. Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve Arda Turan gibi yoluma devam edip yeni nesillere yol açacığım. İlk hedefimi gerçekleştirdim, bunu da gerçekleştireceğim.

HER FUTBOLCUNUN HAYALİ FENERBAHÇE FORMASIDIR

OZAN Tufan ile birlikte Fenerbahçe’ye gelen Volkan Şen dünkü imza töreninde sarı lacivertli camianın bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi... Bir an önce takıma uyum sağlayarak arkadaşlarıyla başarılı olmak istediğini belirten milli oyuncu şöyle konuştu...

- Büyük bir takımdayım. Bunun bilincindeyim. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımda yepyeni bir sayfa açıyorum. Hırsımı ve yeteneğimi sahaya yansıtarak başarılı olmak istiyorum.

“ISRARCI OLDUM”

- Bursaspor’da başkanla konuşarak kariyerimi Fenerbahçe’de sürdürmek istediğimi söyledim. Olumsuz sonuçlandı ilk talebim ama isteğimi tekrarladım. Fenerbahçe’de oynamak her futbolcunun hayalidir. Tertemiz yeni bir sayfa açıyorum. Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet edeceğim.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim