• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Arap Turizmcilerin Horon Keyfi

Arap Turizmcilerin Horon Keyfi
Arap turistleri bölgeye yönlendirmek amacıyla düzenlenen program çerçevesinde Suudi Arabistan'dan Trabzon'a gelen acente temsilcileri horon oynayarak stres...

Arap turistleri bölgeye yönlendirmek amacıyla düzenlenen program çerçevesinde Suudi Arabistan'dan Trabzon'a gelen acente temsilcileri horon oynayarak stres attılar.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliği ile Suudi Arabistan'ın Riyad, Cidde ve Damman şehirlerinden gelen 24 turizm acentesi ve firma temsilcisi ile birlikte toplam 33 kişiden oluşan heyete, bölgede gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Panagia Otel'de özel bir gece düzenlendi.

Turizmde uluslararası platformlarda tanıtım yapılmasının bölge turizmine ciddi katkı sağladığına dikkat çeken DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, DOKA'nın yurt dışında yaptığı tanıtımların meyvelerini vermeye başladığını görmenin kendilerini bölge adına mutlu ettiğini ifade etti.

Son beş yılda turizm konusunda bölgenin önemli bir ivme kazandığının altını çizen Kaldırım, "Her türlü yatırım, işbirlikleri kurma, eşleştirme ve teşvik konularında gerek bölgede, gerekse Körfez ülkelerinde ciddi çalışmalar yaptık. Arap yetkililere ve yatırımcılara rehberlik ettik. Son beş yılda bölgemizin turizmde kazandığı ivme yapacağımız çalışmalarla inanıyorum ki artarak devam edecektir. Bölgemizi hep birlikte daha ileriye taşımalıyız. Bu sadece ajansımız çalışmaları ile olmayacak, toplumun her kesiminin gayretiyle, hep birlikte turizm potansiyelimizi daha da yukarılara çıkaracağız" diye konuştu.

Suudi Arabistan'dan gelen turizm acente temsilcileri de bölgeye yabancı olmadıklarını ve Doğu Karadeniz'i çok sevdiklerini dile getirerek, kendilerine gösterilen misafirperverliğe hayran kaldıklarını söylediler. Yemeğin ardından horon ekibiyle horon oynayan Suudi turizmciler stres attı.

Arap Turizmcilerin Horon Keyfi

Arap Turizmcilerin Horon Keyfi

Arap Turizmcilerin Horon Keyfi

Arap Turizmcilerin Horon Keyfi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim