• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Araban Belediyespor Futbolcularına Kebap Ziyafeti

Araban Belediyespor Futbolcularına Kebap Ziyafeti
Süper Amatör Lig'i Şampiyonu olan Araban Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir, futbolcularına Karapınar mesire alanında verdiği moral yemeğinde...

Süper Amatör Lig'i Şampiyonu olan Araban Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir, futbolcularına Karapınar mesire alanında verdiği moral yemeğinde kebap ziyafeti çekti.

Araban Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir, Süper Amatör Lig'i Şampiyonu olan takımına Araban Karapınar mesire alanında verdiği kebap ziyafetine Araban Belediyespor Teknik Direktörü Müslüm Şahin, Takım Kaptanı Ümit Alkan ve 25 futbolcu katıldı. Araban Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir kebap ziyafetinden sonra yaptığı konuşmasında, 26 maçta 81 gol, 64 averaj, 70 puan alan alarak Türkiye'deki bütün liglerde en çok gol atan, en iyi averaja sahip ve maç başına en yüksek puan ortalamasına sahip Türkiye genelinde lig'i mağlup bitiren ilk ve tek takım olan Araban Belediyespor antrenörü, kaptanı, futbolcuları ve taraftarları ile takdire laik bir takım olduğunu belirtti. Takım Kaptanı Ümit Alkan da, "Araban Belediyespor Kulübü takım kaptanı olarak, Süper Amatör Lig karşılaşmalarındaki ilk maçımızdan son maçımıza kadar olan süreçte hep yanımızda olan ve bizden maddi ve manevi desteğini esirgemeyerek ilk maçımızdan son maçımıza kadar bizi biran yalnız bırakmayan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e şahsım ve futbolcu arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi. Araban Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Müslüm Şahin de, "Araban Belediyespor bugün Süper Amatör Lig'de başarıyı yakalayıp Lig Şampiyonu olduysa bu başarıyı takımımız Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in tüm futbolcularımız ile tek tek ilgilenmesi ve takıma verdiği maddi ve manevi desteklerin sonucunda yakalamıştır. Teknik Direktör olarak Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e teşekkür ederim" dedi.

Futbolcular mangal ziyafeti sonunda Karapınar su gözü havuzundaki deniz bisikleti ile göl üzerinde keyif yaptı.

Araban Belediyespor Futbolcularına Kebap Ziyafeti

Araban Belediyespor Futbolcularına Kebap Ziyafeti

Araban Belediyespor Futbolcularına Kebap Ziyafeti

Araban Belediyespor Futbolcularına Kebap Ziyafeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim