• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

"Ara sevişelim" davası

"Ara sevişelim" davası
Ankara’da spor kulübü yöneticisi ve işadamı, “Ara sevişelim” mesajı atan kadından şikâyetçi oldu.

Dava dosyasına göre, bir spor kulübünün yöneticiliğini de yapan Ankara’nın tanınmış işadamlarından A.O., G.K. isimli kadının, farklı tarihlerde evine, işyerine gelerek kendisini rahatsız ettiğini öne sürdü. İşadamı, kadının, ‘zorla evlenmek istediğini, telefonuna cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini, 10 bin lira para istediğini, akli dengesinin yerinde olmadığını, daha önce de tecavüz suçlamasıyla hakkında şikâyetçi olduğunu ve savcılığın takipsizlik kararı verdiğini’ beyan ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

26013560.jpg

‘TECAVÜZLE HAMİLE BIRAKTI’
Savcılık iddianamesinde, kadının olay günü işadamının evine geldiği, bina görevlisine “Bana tecavüz etti, hamile bıraktı, çocuk aldırdım” diye serzenişte bulunduğu belirtildi. Kadının işadamını, “10 bin lira vermezsen seni binaya rezil ederim” diyerek tehdit ettiği, A.O.’nun ise tokat attığı kaydedildi. Kadının olaydan bir ay sonra işadamının telefonuna, “Ara sevişelim”, “Hem s.....n, hem dövüyorsun”, “Sen kim oluyorsun da beni dövüyorsun, tabanca kullanmayı öğrendim, seni vuracağım, özür dileyeceksin”, “Arabana, evine ateş ederim” şeklinde mesajlar attığının tespit edildiği belirtildi. Kadın hakkında, ‘basit yaralama, hakaret, şantaj, cinsel taciz, tehdit, konut dokunulmazlığını bozmak’ suçlarından 16 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İşadamının da G.K.’yı döverek yaraladığı gerekçesiyle 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi. A.O.’nun ruhsatlı silahına da el konuldu.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR
Ankara 24’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davanın geçen ay yapılan 2’nci duruşmasında ifade veren işadamı A.O., “Bu kadınla ilişkim yoktur. Şirketime gelerek evlenmek istediğini söyledi. Kovdum. Evime geldi, polis zoruyla evden attırdım. Dövmedim, bana saldırdı” dedi. G.K. ise “Yalan söylüyor. Kendisiyle 2009’da tanıştım, tecavüz etmişti, şikâyetçiyim” dedi.

Etiketler: , ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim