• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Apartman Görevlileri, Bina Teknisyeni Olacak

Apartman Görevlileri, Bina Teknisyeni Olacak
İlçedeki tüm apartman görevlilerinin yanında olan ve onların yaşam koşullarını iyileştirmek için kolları sıvayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem...

İlçedeki tüm apartman görevlilerinin yanında olan ve onların yaşam koşullarını iyileştirmek için kolları sıvayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Vereceğimiz mesleki eğitimlerle bina teknisyeni olacak ve hak ettikleri saygınlığa kavuşacaklar. Onlar, bu kentin gerçek ve kalıcı hafızası" diye konuştu.

Baştan sona huzurlu ve mutlu bir Beylikdüzü için, sitelerin sorunlarını çözmenin ne kadar önemli olduğunun farkında olan Beylikdüzü Belediyesi, site yönetimleriyle işbirliği içinde olmaya ve düzenli iletişim kurmaya önem veriyor. Apartman görevlilerinin huzuru ve mutluluğu için öncelikle yaşadıkları konutun fiziki şartlarını iyileştirmek ve onlara insanca bir yaşam ortamı sağlamak için çalışmalar başlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Apartman görevlileri, Beylikdüzü'nün dünden bugüne gerçek ve kalıcı hafızasını oluşturuyor. Beylikdüzü tarihinin en canlı ve yakın tanıklarının başında apartman görevlileri geliyor. Onların varlığını bu açıdan çok önemli buluyorum" şeklinde konuştu.

"BİR İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRELİM"

Mevzuata göre, apartman görevlilerine verilen konutların, İmar Kanunu ve Belediye İmar Yönetmelikleri ile öngörülen asgari koşullara uygun olması gerektiğinin altını çizen Beylikdüzü Belediyesi, apartman görevlilerinin olumsuz koşulları değiştirmek için özellikle site yöneticilerinden tespit edilen eksikliklerle ilgili bilgilendirme beklediğini vurguladı. Konuyu sahiplenen Başkan İmamoğlu, "Ücretsiz malzeme ya da iş makinesi temininden, iş gücü sağlamaya kadar neler yapabileceğimizi ortaya koyalım. Gelin, site yönetimleri, apartman görevlileri ve Belediyemiz arasında verimli ve örnek bir işbirliği geliştirelim, bu kanayan yarayı hep birlikte iyileştirelim" diye konuştu.

"MESLEKİ EĞİTİMLER VERECEĞİZ"

Apartman görevlilerinin mesleki becerilerini artırmak, onları birer "bina teknisyeni" haline getirecek bilgi ve tecrübeyle donatmak için kapsamlı bir eğitim programı başlatacaklarını da vurgulayan Başkan İmamoğlu, verilecek mesleki eğitim ile apartman görevlilerinin saygınlıklarının da sunacakları hizmetin kalitesinin de artacağını dile getirdi.

İmamoğlu, apartman görevlilerinin eğitim programlarına katılımlarının sağlanması için de site yöneticilerinden destek beklediğini söyledi.

Apartman Görevlileri, Bina Teknisyeni Olacak

Apartman Görevlileri, Bina Teknisyeni Olacak

Apartman Görevlileri, Bina Teknisyeni Olacak

Apartman Görevlileri, Bina Teknisyeni Olacak

Apartman Görevlileri, Bina Teknisyeni Olacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim