• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Apartman Balkonunda Feci Kaza

Apartman Balkonunda Feci Kaza
Edirne'de, bir apartmanın balkon demirlerini yenilemek üzere çalışma yapan işçi, demir boruların elektrik tellerine değmesi sonucu elektrik akımına kapılarak...

Edirne'de, bir apartmanın balkon demirlerini yenilemek üzere çalışma yapan işçi, demir boruların elektrik tellerine değmesi sonucu elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Olay, Şükrüpaşa mahallesi Mehmet Rasim Ertür caddesi Şahin sitesi 5 D blokta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisine ait özel bir şirket adına apartmandaki balkonların demirlerini yenilemek üzere gelen Ufuk Uslu (34), ikinci kattaki evin balkonuna çıktı. Uslu, bu esnada aşağıda park halinde bıraktığı şirketin aracından balkona uzattığı demir boruyu almak isterken boru, apartmanın hemen önünden geçen elektrik tellerine temas etti. Yüksek düzeyde elektrik akımına kapılan ve balkona düşen Uslu'nun çığlıklarını duyan vatandaşlar olay yerine akın etti.

"TELLERE DOKUNDU VE BAĞIRMAYA BAŞLADI"

Uslu'nun aşağıdan uzattığı direği almak istediği sırada dengesini kaybederek tellere temas ettiğini belirten bir görgü tanığı, "Aşağıdan gelirken gördüm kendisini. Elinde boruyla dengesini kaybedip tellere dokundu ve bağırdı ardından aynı balkona düştü. Akıma kapıldı sanırım, oranın işini yapıyordu" dedi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbi duran Uslu'ya yaklaşık 45 dakika boyunca müdahale edildi. Talihsiz işçi, ambulansa bindirilerek Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, Uslu'nun durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

2 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU

Aslen Kırklarelili olan ancak işi nedeniyle Edirne'de yaşayan ve bir kız çocuğu babası olan talihsiz adamın 2 gün önce ikinci çocuğunun dünyaya geldiği ve babalık heyecanını bir kez daha yaşadığı bildirildi.

Apartman Balkonunda Feci Kaza

Apartman Balkonunda Feci Kaza

Apartman Balkonunda Feci Kaza

Apartman Balkonunda Feci Kaza

Apartman Balkonunda Feci Kaza

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim