• BIST 9507.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Apak Mahallesi Halı Sahaya Kavuştu

Apak Mahallesi Halı Sahaya Kavuştu
Saruhanlı Belediyesi, ilçe merkezi Gümülceli, Taşdibi ve Mütevelli mahallesinden sonra 6. halı saha projesini Apak Mahallesinde hayata geçirdi.

Saruhanlı Belediyesi, ilçe merkezi Gümülceli, Taşdibi ve Mütevelli mahallesinden sonra 6. halı saha projesini Apak Mahallesinde hayata geçirdi. Halı sahanın çevresindeki çocuk oyun parkı ve sosyal tesis alanı çalışmaları ise sürüyor.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların talebi doğrultusunda ilçenin dört bir yanını yatırımlarla donatacaklarını söyledi. Apak Mahallesinde çocuklar ve gençlerin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir halı saha yaptıklarını ifade eden Yaralı şunları kaydetti:

"Bu hizmeti çocuklarımıza ve gençlerimize hediye ediyorum. Belde statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde halı sahası olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Çocuklarımız büyük bir sevinç ve mutluluk içinde bu sahalarda oyun oynamaya başladı. Onların mutluluğunu görünce bizlerde çok mutlu oluyoruz. Saruhanlı Belediyesi olarak insanları mutlu edecek, insan merkezli ve hizmet odaklı projeler üretiyoruz."

İlçe statüsünde 62 yıllık geçmişe sahip olan Saruhanlı'da örnek bir belediyecilik sistemi kurduklarını dile getiren Yaralı, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Her yeni yılımız, bir önceki yıldan daha verimli, daha dinamik geçiyor. Hizmetlerimizde açık, adil ve katılımcı anlayışı esas alarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile toplumun her kesiminden kişilere yönelik sağlık, eğitim, istihdam, girişimcilik, kültür, sanat, teknoloji gibi hayatın her alanında, katılımcı demokrasi anlayışı ile faaliyet ve projeler yaparak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlamaktayız."

Apak Mahallesi Halı Sahaya Kavuştu

Apak Mahallesi Halı Sahaya Kavuştu

Apak Mahallesi Halı Sahaya Kavuştu

Apak Mahallesi Halı Sahaya Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim