• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Aosb Ligi’nde Şampiyon Sarmak Makine

Aosb Ligi’nde Şampiyon Sarmak Makine
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığınca bu yıl 4.'sü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, finalde Zahit Alüminyum'u...

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığınca bu yıl 4.'sü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, finalde Zahit Alüminyum'u 6-4 yenen Sarmak Makine oldu.

Çalışanların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla organize edilen turnuva, Sarmak Makine ve Zahit Alüminyum arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, sporun, özellikle de futbolun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, sanayicilerin buluşmasını ve kaynaşmasını sağlamayı hedeflediklerini belirterek, "İki takıma da başarılar diliyorum, iyi olan kazansın" dedi.

32 takım arasından finale kalan Sarmak Makine ile Zahit Alüminyum arasında oynanan şampiyonluk maçı, büyük mücadeleye sahne oldu. Maça iyi başlayan Sarmak Makine, peş peşe bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da skor üstünlüğünü koruyan Sarmak Makine, Zahit Alüminyum'u 6-4 mağlup ederek, şampiyonluğunu ilan etti. Abdioğulları Plastik ile Oğuz Tekstil arasında oynanan üçüncülük maçını ise, Abdioğulları Plastik 5-1 kazandı.

EŞLERİ VE ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Oyuncular sahada ter dökerken, eşleri ve çocukları da maç boyunca tezahüratlarıyla onları yalnız bırakmadı. Final maçını kazanarak şampiyon olan Sarmak Makine'nin oyuncuları, büyük sevinç yaşadı. Birbirlerine sarılarak şampiyonluğu kutlayan oyuncular, sevinçlerini, maçı izleyen aileleri ve çalışma arkadaşlarıyla da paylaştı.

Maçın ardından, kupa törenine geçildi. Sarmak Makine, şampiyonluk kupasını AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü'den aldı. Ayrıca, şampiyon olan takımın oyuncularına tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın verildi. Oyuncular, altın ve madalyalarını, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, AOSB Müdürü Mustafa Keskin, Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay, Gül Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Asım Gül ve Sarmak Makine Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu'nun elinden aldı.

Bu arada, AOSB 4. Geleneksel Futbol Turnuvası'nın gol kralı, kaydettiği 13 golle Sarmak Makine'den Emrah Çulha oldu.

Aosb Ligi’nde Şampiyon Sarmak Makine

Aosb Ligi’nde Şampiyon Sarmak Makine

Aosb Ligi’nde Şampiyon Sarmak Makine

Aosb Ligi’nde Şampiyon Sarmak Makine

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim