• BIST 9690.78
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

AÖF Bahar Dersleri Başlıyor

AÖF Bahar Dersleri Başlıyor
Anadolu Üniversitesi'nin uzaktan öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Yüzyüze Akademik Danışmanlık...

Anadolu Üniversitesi'nin uzaktan öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Yüzyüze Akademik Danışmanlık Derslerinin Bahar Dönemi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Merkez Kampusü'nde 6 Mart-28 Mayıs arasında gerçekleştirilecek.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri İl Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım, derslerin Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Merkezi Derslikleri'nde cumartesi ve pazar günleri yapılacağını belirterek, "Akademik danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenciler kimliği/öğrenci tanıtım kartını göstererek derslere girebilecek. Akademik danışmanlık derslerine katılım ve devam, zorunlu değildir. Yüzyüze eğitim; Üniversiteli olma ve öğrencilerin aidiyet duygusunu hissetmesi, öğrencilerin üniversite ortamını yaşaması ve sosyal ihtiyaçlarını gidermesi gibi avantajlar içermektedir. Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencilerinin derse devamı bu açıdan da önem arz etmektedir" dedi.

Bahar Döneminde "İktisada Giriş II, Genel Muhasebe II, Matematik II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Eski Türk Edebiyatına Giriş: Söz Sanatları, İstatistik II, Makro İktisat, Finansal Yönetim II, İngilizce II, , Maliyet Yönetimi, Finansal Tablolar Analizi, Arapça II, Arapça IV, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ve Borçlar Hukuku" olmak üzere 15 derste yüz yüze öğretim verileceği, Gaziantep Üniversitesi'nde Akademik Danışmanlık Derslerinin yapılacağı yer, saat ve ders programının, Gaziantep Üniversitesi WEB sayfasında (www.gantep.edu.tr), Gaziantep AÖF Bürosu'nda ve www.anadolu.edu.tr adresinde "Açıköğretim" linkinde bulunan "Akademik Danışmanlık Hizmeti" bağlantısında öğrencilere duyurulduğu da ifade edildi.

AÖF Bahar Dersleri Başlıyor

AÖF Bahar Dersleri Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim