• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Antrenörlerden Başkan Ekinci’ye plaket

Antrenörlerden Başkan Ekinci’ye plaket
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye, gençliğe verdiği önem ve Ak Evler Spor Salonları projesinden dolayı...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye, gençliğe verdiği önem ve Ak Evler Spor Salonları projesinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından antrenörler için düzenlenen gecede Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye, gençliğe verdiği önem ve ilçede gençler için hayata geçirdiği Ak Evler Spor Salonları projesinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından antrenörler için düzenlenen geceye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam'la birlikte katıldı. TÜFAD Başkanı Bedih Şahapoğlu, 3 bini lisanslı sporcu olmak üzere 6 bin gence hizmet veren Ak Evler spor Salonları projesinden dolayı Başkan Ekinci'ye plaket verdi. Ak Ev Salonlarında sporu araç kıldıklarını belirten Ekinci, "Gençliğe en büyük yatırım, onların milli ne manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine vesile olmaktır" dedi.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olduklarını ve gençliğe yapılacak yatırımların hızla devam edeceğini söyleyen Ekinci, gençliği iyi bir şekilde geleceğe hazırlamaları gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasının devamında belediye olarak hayata geçirdikleri Ak Ev Spor Salonlarından bahseden Ekinci, "İlimiz genç nüfusun yoğunlukta olduğu bir ilçe. İlçemiz de Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ilçesi. Bizler genç nüfusun yoğunlukta olduğu ilçemizde gençlerimizi sportif faaliyetlere yönlendirmeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlere verilecek olan emek onları ahlaki ve manevi yönden beslemiyorsa bir sıkıntı var demektir. Biz gençlerden isteğimiz şu, belli mevkilere geldiklerinde onlar da ahlaki değerlere önem versinler. Kendilerinden sonra yetişecek nesle örnek çalışmalar içinde olsunlar. Milli ve manevi değerlere bağlı gençlik yetişirse huzurlu ve mutlu toplum kendiliğinden oluşur. Aldığımız plaket Ak Evler Spor Salonlarımızdan dolayı bizlere veriliyor. Belediye olarak gençlere kaliteli vakit geçirebilmeleri anlamında ihtiyaç duydukları sosyal alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Ak Evler Spor Salonları projesiyle gençlerimize kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Bizler bu salonlarımızda sporu araç kılıp, gençliği milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine gayret ediyoruz. Gençlere aynı zamanda değerler eğitimi de veriliyor. 6 bin gencimiz 20 spor salonumuzdan faydalanmakta. Bunlardan 3 bini lisanslı sporcu. Bu sporcularımız girdikleri şampiyonalarda ilimize dereceler kazandırıyor. Dolaysıyla biz gençleri iyi bir şekilde geleceğe hazırlarsak ilerde karşılaşabileceğimiz sıkıntılar da ortadan kalkar" şeklinde konuştu.

TÜFAD Başkanı Bedih Şahapoğlu da, gençliğe yönelik hizmetlerinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim