• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Antrenör Çevik, Taraftarı Davet Etti

Antrenör Çevik, Taraftarı Davet Etti
Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 30. hafta maçında TOFAŞ ile karşılaşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 30. hafta maçında TOFAŞ ile karşılaşacak. Maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Antrenör Okan Çevik, taraftarı maça davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un 9 Nisan Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda TOFAŞ ile oynayacağı maç öncesinde, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Okan Çevik, bir basın toplantısı düzenledi. Tüm taraftarları zorlu maça davet eden Antrenör Okan Çevik, Sakaryalı basketbol severlerin destekleri ile salondan galip ayrılacaklarını ifade etti. Antrenör Çevik, "Ligin üst sıralarındaki takımlarla oynamak ile alt sıralardaki takımlarla oynamak çok farklı değil. Hem üst sıraları garantilemek hem play-offlara katılabilmek hem de küme düşmemek için kıyasıya mücadele var. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zorlu bir 6 haftalık sürece giriyoruz. TOFAŞ hem kadro kalitesi hem de oyuncu derinliği ile ligin en güçlü takımı. Bizde hem maçların telafisi hem de planlarımızdan şaşmamak adına bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Tofaş maçı ile ilgili düşüncelerini paylaşan takım kaptanı Can Akın, "TOFAŞ bu ligin en iyi takımı diyebiliriz. Ligin ilk yarısında oynadığımız maç bizim için kötü geçmişti. Şimdi takım olarak iyiyiz. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Ev sahibi avantajımızı kullanmak istiyoruz. Bizde güçlü bir ekibiz. TOFAŞ'ın en büyük silahı çok iyi savunma yapmaları bunun üzerine yoğunlaşacağız. Bizim için çok önemli maçlardan biri. Ligi mümkün olduğu kadar üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Yarın en iyi şekilde mücadele edeceğiz. İki kaliteli takımın mücadelesinde tüm taraftarlarımızı her zamanki gibi destek olmaya bekliyoruz" diye konuştu.

Antrenör Çevik, Taraftarı Davet Etti

Antrenör Çevik, Taraftarı Davet Etti

Antrenör Çevik, Taraftarı Davet Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim