• BIST 9693.46
  • Altın 2500.911
  • Dolar 32.4272
  • Euro 34.7006
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Antepsan Büyük İllere Açılıyor

Antepsan Büyük İllere Açılıyor
Gaziantep baklavacılığı mesleğinde başarılı işlere imza atan Antepsan Baklava Türkiye'deki hizmet ağını butik anlamda büyütme kararı aldı.

Gaziantep baklavacılığı mesleğinde başarılı işlere imza atan Antepsan Baklava Türkiye'deki hizmet ağını butik anlamda büyütme kararı aldı.

Antalya şubesinden sonra Antepsan şimdi de büyük illerde şube ağını genişletme kararı aldı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük illere şube açmayı hedefleyen Antepsan, bayilik görüşmelerini ise titizlikle yürütüyor. Antepsan'ın büyük illere açılma kararının ise İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Konya, Kayseri,Bursa, Trabzon gibi illerden gelen talepler olduğu belirtildi.

TAŞ FIRINDA GELENEKSEL BAKLAVA: ANTEPSAN

Doğal şeker pancarından yapılan şeker, keçi sütü, yumurta, Harran Ovasının sert buğday unu, afratokstin yani kanserojen maddeler içermeyen Barak ovasının orijinal antep fıstığı, yine orijinal bakır tepsilerde buluşturularak eski taş fırınlarda hazır hale geliyor. Bu tarifi mümkün olmayan lezzeti doğal üretimiyle halka sunan Antepsan Baklava, kısa sürede kentin en önemli marka değerleri arasına girmeyi başardı. Kuşaktan kuşağa bu eşsiz lezzeti aktarmayı hedeflediklerini ifade eden Antepsan Baklava ortaklarından Gökhan Gökgöz, "Büyümedeki hedefimiz; kalitenin ve sağlıklı baklavanın öncelikle tüm Türkiye sonrasında ise dünyaya tanıtmaktır. Bildiğiniz üzere baklava ülkemizde Gaziantep'te coğrafi işaret olarak tescillenmiştir. Aynı zamanda Avrupa birliğinde de Gaziantep baklavası olarak tescillidir. Geçtiğimiz günlerde ise Gaziantep, gastronomi dalında, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nün (UNESCO) "Yaratıcı Şehirler Ağına"(Creative Cities Network), girmiştir. Gaziantep mutfağının hem Türkiye Hem dünyada bu kadar ilgi görmesi ve takip edilmesi de firmamız üzerinde ayrı bir sorumluluk getiriyor. Bizler de firma olarak hem firmamızın adına hem de ilimizin sembollerinden olan baklavanın tanıtımı adına bu sorumluluğun bilincinde baklavayı en doğal haliyle yapmaya ve yeni ustalar yetiştirerek kuşaktan kuşağa bu lezzetin sürdürülmesine katkı sağlamak için çalışmaktayız" şeklinde açıklama yaptı.

GLİKOZSUZ - SAĞLIKLI BAKLAVA ÜRETİMİ

Baklava alırken dikkat edilmesi gereken konularda da vatandaşları uyaran Gökhan Gökgöz, glikozsuz baklavaları önerdi. Gökgöz, "Baklava alırken mutlaka glikozsuz ürünleri tercih etmelerini öneriyoruz. Firmamızda kesinlikle bu tip yapay tatlandırıcı vb. ürünler kullanılmaz. Müşterilerimiz baklavalarımızı dilediği laboratuarda inceletebilir. Tamamen doğal girdilerle yapılmaktadır. Doğal baklava soğuk havalarda şekerlenir, fakat halk arasında şekerlenen ürünün bayat/eski olduğu düşünülebilir. Glikozun başlıca etkisi şekerlenmeyi önlemektir. Evlerinizde de aldığınız baklava birkaç gün geçtiği halde şekerlenmiyorsa glikozlu olduğu düşünülebilir. Biz firma olarak güvenle yiyebileceğiniz ürünler üretiyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için önemlidir" diye konuştu.

Antepsan Büyük İllere Açılıyor

Antepsan Büyük İllere Açılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim