• BIST 9548.09
  • Altın 2499.47
  • Dolar 32.4922
  • Euro 34.5731
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Antalyaspor’dan İmza Şov

Antalyaspor’dan İmza Şov
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu, Mersin İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta ve İspanya 3. Ligi'ndeki Barcelona II'de...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu, Mersin İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta ve İspanya 3. Ligi'ndeki Barcelona II'de forma giyen Kamerunlu 20 yaşındaki Lionel Enguene ile sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, transferde günlerdir konuşulan Ömer Şişmanoğlu'nun yeniden yuvasına döndüğünü söyledi.

3 sene önce Ömer Şişmanoğlu'nun Antalyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olduğunu hatırlatan Başkan Gencer, "Bu sene devre arasında bölgesel olarak takviyeye ihtiyacımız olduğunu düşünerek ilk konuştuğumuz kişi Ömer Şişmanoğlu'ydu. Ömer, kendisine birkaç kulüpten teklif olmasına rağmen Antalyaspor'u tercih etti. Seve seve geleceğini söyledi. Bugün itibari ile imza atmaya geldi. Antalyaspor'u tercih ettiği için teşekkür ederim. İkinci yarıda güçlü bir Antalyaspor için elinden geleni yapacaktır. Hepimize hayırlı olsun. 1.5 yıllık kiralık anlaştık. Uzun vadeli düşündük. Önümüzdeki yıl da Antalyaspor'dan başka bir şey düşünmemesi için anlaştık" dedi.

Gencer, Motta ve Ömer Şişmanoğlu transferinde kendilerine kolaylık sağlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.

OKTAY DELİBALTA TRANSFERİ

Nokta transferlere devam ettiklerini kaydeden Gencer, "Orta sahaya ofansif ve defansif anlamda katkı koyacak olan Oktay Delibalta ile anlaştık. Mersin İdmanyurdu'nda oynadı. Şartlarda anlaştık. Bundan sonra Antalya'nın başarısı için burada. Hayırlı olsun. İnşallah güzel neticelere hep beraber imza atarız. Sezon sonuna kadar opsiyonlu anlaştık" diye konuştu.

LİONEL TRANSFERİ

Transferde hız kesmediklerini ifade eden Gencer, "Bunların ardından 2 transfer daha yapacağız. Lionel Enguene'yi Barcelona kulübünden aldık. 8 yıldır Barcelona altyapısında forma giyiyor. Geleceğin yıldızı diye tabir edilen bir futbolcu. 8 ve 10 numara oynuyor. Bedelsiz olarak kadromuza kattık. Transfer başarısı olarak yorumluyoruz. Antalyaspor'a değer katacak. 10 milyon rakamını koyduk. Bu güvenini ortaya koyuyor. 10 milyonluk serbest kalma maddesi ile transfer yaptık" açıklamasını yaptı.

LİONEL: "HEDEFLERİM VAR"

Kırmızı-beyazlı kulübe imza atan Lionel Enguene, "Çok mutluyum. Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Antalyaspor'a geldiğim ilk günden beri kendimi aile ortamında hissettim. Bu da bana pozitif enerji verdi. Antalya'da çok rahat çalışacağım. Antalya'da verimli olacağımı düşünüyorum. Umarım Antalya'nın hedeflerine ulaşmasında yardımcı olabilirim. Genç bir oyuncuyum, takım arkadaşlarımdan öğreneceğim şeyler var. Türkiye'de olmaktan mutluyum. Yeni bir kültür ve yeni bir dil öğreneceğim" dedi.

"ETO'O'YO TELEVİZYONDAN İZLERDİM"

Lionel Enguene, "transferinde Eto'o etkili oldu mu" sorusuna şu cevabı verdi:

"Eto'o'nun burada olması bana da anlam katıyor. Eto'o'yu çocukluğumda televizyondan izliyordum. Onla aynı takımda olacağım için mutluyum. Herkes büyük takımlarda oynamak ister. Benim de hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olup bu hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum."

Yeni transfer Oktay Delibalta ise, "Antalyaspor'da olduğum için mutlu ve heyecanlıyım. Takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

ÖMER: "YUVAMA GERİ DÖNDÜM"

Ömer Şişmanoğlu, Antalya'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Yuvama geri döndüm. Zaten başkan beni aradığında mutlu oldum. Dönebileceğim gibi bir şansım vardı. Buradayım, heyecanla her şeyi bekliyorum. Hem eski hem yeni takım arkadaşlarım var. Onlarla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hep izlerdim Samuel Eto'o'yu. Onla aynı sahada olmak, aynı formayı giymek beni gururlandırıyor. 1.5 sene burada kiralığım. Kafamda bir rahatlık olacak. Her sene başka takımlara kiralık gidiyordum" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor’dan İmza Şov

Antalyaspor’dan İmza Şov

Antalyaspor’dan İmza Şov

Antalyaspor’dan İmza Şov

Antalyaspor’dan İmza Şov

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim