• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Antalyaspor’da M’billa Gole Hasret

Antalyaspor’da M’billa Gole Hasret
Spor toto süper Lig'in 27. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Antalyaspor'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen M'Billa...

Spor toto süper Lig'in 27. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Antalyaspor'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen M'Billa Etame isteneni veremedi. Kamerunlu forvet oyuncusu 27 haftada sadece 4 gole imza atabildi.

Bir yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan ve yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'da sezon başında Samsunspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Kamerunlu forvet oyuncusu M'billa Etame 27 haftada 4 gol atarak hayal kırıklığı yaşattı. M'billa 4 golün yanı sıra 2 de asist yaptı.

SÜPER LİG'DE İLK GOLÜ GENÇLERBİRLİĞİ'NE

27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Antalyaspor formasıyla ilk golünü sezonun 2. haftasında deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçında kaydetti. Bu gol ayrıca M'billa Etame'nin Spor Toto Süper Lig'de atmış olduğu ilk gol oldu.

HASTALIKTAN DOLAYI 6 HAFTA FORMA GİYEMEDİ

M'billa, sonraki hafta Fenerbahçe maçında kadroda olmasına rağmen son anda hastalığından dolayı kadrodan çıkarıldı. Kamerunlu oyuncu geçirdiği hastalıktan ötürü 6 hafta takımını yalnız bırakmak zorunda kaldı. M'billa'nın tedavisi yaklaşık 2 ay sürmüştü.

9 HAFTADIR GOLE HASRET

Hastalığını atlatan ve takımıyla antrenmanlara başlayan 27 yaşındaki forvet oyuncusu 12. haftada Antalyaspor'un deplasmanda Galatasaray ile oynadığı maçta oyuna sonradan girmesine rağmen 1 gol 1 asistlik katkı sağladı ve takımının maçtan 1 puan almasına yardımcı oldu. 15. haftada Antalya'da oynanan Mersin İdmanyurdu maçına da sonradan giren Kamerunlu oyuncu bu maçta da 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. M'billa ikinci yarının ilk maçında Medipol Başakşehir ile oynanan maçta 1 gol atmasına rağmen takımının maçtan puan almasını sağlayamadı. Büyük umutlarla transfer edilen 27 yaşındaki Kamerunlu forvet oyuncusu, en son 18. haftada oynanan Başakşehir maçında gol attıktan sonra 9 haftadır gole hasret.

TOPLAM 12 MAÇTA TAKIMINI YALNIZ BIRAKTI

Kamerunlu M'billa, 27 haftanın 12'sinde takımını yalnız bıraktı. M'billa, sezonun ilk maçında cezalı olduğu için forma giyemedi. Daha sonra 6 maçta da hastalığı nedeniyle forma giyemezken, 19. haftada Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı olduğu için takımını yalnız bıraktı. Sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe ile oynanan maçta baldırından sakatlanan 27 yaşındaki forvet oyuncusu 4 maçı daha kaçırdı ve toplam 12 maçta forma giyemedi.

Antalyaspor’da M’billa Gole Hasret

Antalyaspor’da M’billa Gole Hasret

Antalyaspor’da M’billa Gole Hasret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim