• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Antalyaspor’da Kırmızı Kart Gören İki Futbolcuya Ceza

Antalyaspor’da Kırmızı Kart Gören İki Futbolcuya Ceza
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Antalyaspor'da, Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Inkoom ve Danilo'ya ceza verildiği belirtildi.

Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde Bursaspor maçı hazırlıklarına start verdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Chico ve Oktay Delibalta katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman iki grup halinde pas ve top kapma çalışması ile devam etti. Kırmızı-beyazlılar yarı sahada kurulan dört minyatür kaleye kısa paslarla gol çalışması yaptı. Antrenman daha sonra yarı sahada taktik çalışma ile devam etti.

Kırmızı-beyazlıların antrenmanını Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer de izledi.

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Bursaspor maçının kritik olduğunu dile getirerek, bu saatten sonra hiçbir maçın şakasını olmadığını kaydetti.

Bursaspor maçına takımın büyük bir hırsla hazırlandığını aktaran Başkan Gencer, "Sahamızdaki en büyük güç taraftarımızdır. Türkiye Futbol Federasyonu, kulübümüzü tebrik etti. Bilet satılmak korkusu vardı ama resmi maç olmamasına rağmen biletlerin tamamı bitti. 33 bin biletin tamamı satıldı. Antalya futbol şehri oluyor. Milli maç öncesi son provayı da Bursaspor ile yapmak istiyoruz. Ligde alttaki takımlar puan kaybediyor ama her zaman kaybedecekler anlamına gelmez. 4 mağlubiyetten ikisini kazansaydık şimdi gelecek senenin planlarını yapmaya başlamıştık. Ligde 10 maç var. İlk iki maçı kazanıp, gelecek yılın planını hep birlikte yapmaya başlarız" ifadelerine yer verdi.

"İKİ FUTBOLCUYA CEZA"

Antalyaspor Başkanı, Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Inkoom ve Danilo'ya para cezası uygulandığını belirterek, "Mağlubiyete sebep olanlar cezalandırılacak demiştik. Futbolcu sarı kart, kırmızı kart görebilir. Kartı kart olarak görür. Biz bunlara karşı değiliz. Gereksiz iki tane kırmızı kart var. Bu iki kartla ilgili yönetim kurulundan ceza uygulamasını istedik. Teknik heyetle de paylaştık. Antrenmandan sonra kart gören iki futbolcuya ceza tebliğ edilecek" dedi.

"TARAFTARA ÇAĞRI"

Önlerindeki ilk iki maçı kazanacaklarını vurgulayan Gencer, "Bursaspor maçında da 3 puanı alacağımıza inanıyoruz. Buna en büyük katkı koyacak olan seyircidir. Milli takımımızın stadımızda oynayacağı milli maç öncesi seyirci provası yapılmasını istiyoruz. Stadımız dolarsa 3 puan daha rahat gelecektir" diye konuştu.

"İCRA ASILSIZDIR"

Başkan Gencer, kulübe gelen icra söylemleri ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"İcra diye bir olay söz konusu değil. İcra işlemi yapılmadı. Sadece tebligatla ilgili konu vardı. Güvenlikçinin tecrübesizliği nedeniyle, tebligatı yapmaya gelen memuru içeri almaması nedeniyle polisin yaptığı bir anons. Gereksiz bir anons. Olumsuz bir konu yok. Herhangi bir icra işlemi yok. Bunlar olabilir. Bizim de kabul etmediğimiz şeyler olabilir. Karşı dava açtığımız konular olabilir. Normal ticaretin içinde olağan şeyler. İlk defa olan şeyler değil. Herhangi bir işlem söz konusu değildir."

Antalyaspor’da Kırmızı Kart Gören İki Futbolcuya Ceza

Antalyaspor’da Kırmızı Kart Gören İki Futbolcuya Ceza

Antalyaspor’da Kırmızı Kart Gören İki Futbolcuya Ceza

Antalyaspor’da Kırmızı Kart Gören İki Futbolcuya Ceza

Antalyaspor’da Kırmızı Kart Gören İki Futbolcuya Ceza

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim