• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Antalyaspor’da Fenerbahçe Mesaisi

Antalyaspor’da Fenerbahçe Mesaisi
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe mücadelesinden puanlarla dönmek istediklerini ifade ederek, hedeflerinin grup liderliği olduğunu söyledi.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip Teknik Sorumlu Mehmet Uğurlu gözetiminde çalıştı. Isınma hareketleri, açma germe ve pas çalışmalarıyla devam eden idmanda Trabzonspor maçındaki kadronun büyük çoğunluğun antrenmanda yer almadığı görüldü. Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in görevinden ayrılmasının ardından kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktörlük görevini üstlenen Samuel Eto'o da izinli olduğu çalışmalarda yer almadı.

İdmanın sonlarına doğru tesislere gelen ve kısa bir süre takımın çalışmalarını izleyen Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini belirterek, hedeflerinin grup liderliği olduğunu söyledi.

"MEHMET UĞURLU İÇİN GEREKLİ İZNİ ALDIK"

TFF'ye müracaatta bulunduklarını ve devre arasında kadar Mehmet Uğurlu'nun takıma Teknik Direktörlük yapması için izin aldıklarını da belirten Gencer, "Grup lideri olmak istiyoruz. Bu doğrultuda maçtan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Fenerbahçe maçından sonra ligin kapanış maçı olan Gaziantepspor karşılaşması var. Devre arasına kadar TFF'ye müracaatımızı yaptık ve Mehmet Uğurlu hocamızın takımı teknik heyetle yönetebilmesi için gerekli izni aldık. Sonraki süreçte hem kamp planlamalarını hem de teknik heyet durumuna Gaziantep maçının ardından karar vereceğiz. Eto'o ile geniş çaplı bir toplantı yaptık futbolcularla sezon başından beri birlikte olduğu için birikim ve tecrübelerini paylaşarak yardımcı oldu. Eto'o yardım etmekten mutlu ve yardım etmek de istiyor. Sadece yardım etmek için fazla zaman ayıracağı için ailesi ile görüşmesi gerekiyor" dedi.

ANTALYASPOR TARİHİNDE BİR İLK

Bugün takıma iki ödül kazandırmak için yola çıkacaklarını da belirten Gencer, "Antalyaspor için tarihi bir gün. İlk defa futbol tarihinde yılın transferi Eto'o'nun seçilmesinden dolayı bugün ödül töreni var. Futbol adamları ödül törenine katılmak için yola çıkacağız" diye konuştu.

Antalyaspor’da Fenerbahçe Mesaisi

Antalyaspor’da Fenerbahçe Mesaisi

Antalyaspor’da Fenerbahçe Mesaisi

Antalyaspor’da Fenerbahçe Mesaisi

Antalyaspor’da Fenerbahçe Mesaisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim