• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Antalyaspor’a Dnipro’dan Orta Saha

Antalyaspor’a Dnipro’dan Orta Saha
Antalyaspor, Ukrayna'nın Dnipro takımından 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Richard Danilo Maciel Sousa Campos ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Ukrayna'nın Dnipro takımından 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Richard Danilo Maciel Sousa Campos ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferin hızlı takımlarından Antalyaspor, Belçika Milli Takımı'nda da forma giyen orta saha oyuncusu Richard Danilo Maciel Sousa Campos'u renklerine bağladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nden düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ihtiyaç olan noktalara transfer çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

İkinci yarının güçlü kadrosunu oluşturmak için transfer yaptıklarını aktaran Başkan Gencer, "Orta sahada Guıiherme'nin Corinthians kulübüne satışından sonra boşluk vardı. O boşluğu, Dnipro ile sözleşmesini fesheden Danilo ile kapattık. Kendisine Avrupa'nın birçok kulübünden teklif vardı. Belçika Milli Takımı oyuncusu aynı zamanda. Danilo Antalyaspor'u tercih etti. İnşallah ikinci yarıda Antalyaspor'a katkı koyacaktır. 2.5 sene birlikte olacağız. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

"RÜYAM GERÇEK OLDU"

Kırmızı beyazlı takıma 2.5 yıllığına imza atan Danilo Sousa, Antalyaspor'a gediği için çok mutlu olduğunu söyledi.

2.5 yıllık sözleşme imzalayacağını belirten Danilo Sousa, "Başkanımıza teşekkürler. Antalya'da beklenilenden çok daha iyi karşılandım. Bu noktada düşüncelerim çok daha pozitif oldu. 4 yıl Rus ve Ukrayna takımlarında oynadım. O zaman Antalya'ya kampa gelirdik. Arkadaşlarımla hep şakalaşırdım. "Çok güzel bir şehir burada oynamak bir rüya olmalı" gibisinden şakalar yapardım. Şimdi bu rüya gerçek oldu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Danilo Sousa kendisini 2.5 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

İmza törenine Danilo Sousa'nın Ajax ve Standart Liege takımlarında forma giyen babası Wamberto De Jesus Sousa Campos'da katıldı.

Öte yandan Antayaspor'un Kamerun'lu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'nun Mısır'a transferinin söz konusu olmadığı ve futbolcunun Antalya'da mutlu olduğu belirtildi. Eto'o'nun Mısır'dan gelen tekliflere de dahi sıcak bakmayacağı ifade edildi.

Antalyaspor’a Dnipro’dan Orta Saha

Antalyaspor’a Dnipro’dan Orta Saha

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim