• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Antalyaspor, Moraıs İle Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Moraıs İle Sözleşme İmzaladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yardımcısı Manuel Ferreira de Morais ile sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Portekizli teknik adam Morais ile Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer sözleşme imzaladı. 51 yaşındaki teknik adam kendisini 1.5 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Törende konuşan Başkan Gencer, Antalyaspor'un 2015-2016 sezonuna girerken yıldızlarıyla farklılıklar oluşturduğunu belirtti. Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Gencer, "Yeni stat ve tesisimizle birlikte proje çalışmalarını yürüttük. İlk yarı puan olarak hedefimizi tutturamasak da ikinci yarıdan itibaren teknik yapılanma ile yeni bir çıkış yapmak istedik. Devre arasında yıldız bir futbolcu değil herkesçe yakından tanınan bir çok kulüpte yalız çalışsa da çoğu zamanda Mourinho ile çalışan, Şampiyonlar Ligi ile dolu olan Jose ile 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 1.5 yıllık imza için buradayız. İkinci yarıda beklenen Antalyasporumuzu yapacak olduğumuz transferlerle, kaybettiğimiz puanları alacağımıza inanıyorum" dedi.

Kendisini 1.5 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Jose Morais, diğer liglerde de çalışmış olmasına rağmen Antalyaspor'un yeni antrenörü olmayı kabul ettiğini söyledi.

"HIRSIM VE DİNAMİĞİM VAR"

Hırsı ve dinamiği ile Antalyaspor'da projelerini hayata geçireceklerinin altını çizen Morais, "Projeleri gerçekleştirmek için buradayım. Sahip olduğum tecrübeye dayanarak, geleceğimiz çok daha iyi olacaktır. Şuanda zaten yapılan çalışmalar çok iyi durumda, hepimiz beraberce çok daha iyi ve güçlü olacağız" diye konuştu.

"TÜRK LİGİNİ TANIYORUM"

Morais ,Türkiye ligi hakkında ise, "Benfica, İnter, Chelsea, Real Madrid'teyken Türk takımları ile oynama şansımız oldu. Bilinen bir lig takip edilen bir lig. Tutkusuyla tanınan bir lig. Ligi çok iyi biliyorum. Daha önce çalıştığım oyuncular buradalar. Sneider, Holmen, Quaresma bu oyunculardan da ligi biliyorum" açıklamalarında bulundu.

"TAKIMI İYİ YERE GETİRECEĞİZ"

Antalyaspor'un kadrosunu inceleme şansı olup olmadığının sorulması üzerine Morais, "Eksiklikleri söylemekten ziyade şunu söylemek gerekir; bazı oyuncuları tanıyorum, bazı oyuncularla yeni tanışacağım. Önemli olan hep birlikte takımı daha iyi yerlere getirmektir" cevabını verdi.

"SİSTEMİMİZİ RAKİBİ DOMİNE EDECEK"

Antalyaspor'da uygulayacağı sistem hakkında da açıklamalarda bulunan Morais, "Sistemlerle ilgili bir fikrim var. Sistem maçı kazanmak için gereklidir. Maçı kazanmak için bir çok kez bir şeyleri maç içinde değiştirmeniz gerekir. Önemli olan sistemi oyun içinde kullanmaktır ve oynama şeklidir. Buda bir takımın karakterini belirleyen unsurdur. Bizim istediğimiz kaliteli bir takım kurup oyun içinde rakibini domine etmesini sağlamaktır. Ve maçı kazanmaktır" diye konuştu.

"GÜÇLÜ BİR ANTALYASPOR OLACAK"

Antalyaspor'un bu yıl 50. yılını kutladığını dile getiren Morais, "Geçen yıl takım şampiyon oldu. Bu yıl stat geldi. Bu yılda birlik olarak taraftara daha önemli şeyler hediye etmeyi hedefliyoruz. Belki kupada final oynar ya da başka şeyler yaparız. Ama bugün itibari ile sahada iyi çalışarak, güçlü çalışarak, taraftarın memnun olacağı oyunu oynamak ve onların istediği sonucu almaktır. Antalya'yı güçlü bir takım haline getireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Morais, sözleşmeyi imzaladı ve Antalyaspor atkısı ile objektiflere poz verdi.

Antalyaspor, Moraıs İle Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Moraıs İle Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Moraıs İle Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Moraıs İle Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Moraıs İle Sözleşme İmzaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim