• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Antalyaspor, Futbolcuların Transferin Gözdesi

Antalyaspor, Futbolcuların Transferin Gözdesi
Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, ligin ilk yarısına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarından birçok...

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, ligin ilk yarısına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarından birçok oyuncularına transfer teklifi olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 21 puanla 11'inci sırada tamamlayan Güney ekibi Antalyaspor, ikinci yarı transfer çalışmalarına başladı.

Teknik sorumlu Mehmet Uğurlu ile takım kaptanı olarak teknik heyete yardım eden Samuel Eto'o'nun yönetime verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlandı. Eto'o ile birlikte farklı bir oyun sistemine bürünen Antalyaspor'da oyun felsefesine uymayan oyuncular belirlendi. İkinci yarıya Antalyaspor, 5 yada 6 oyuncu transfer etmeyi planlıyor. Mevkiler ise yerli bir kaleci, ön libero, defans, orta saha, santrfor olarak belirtildi. Güney ekibinin bu transferleri yapabilmesi için ise kadrosunda bazı futbolcuları ile karşılıklı olarak yollarını ayırması gerekiyor.

Kırmızı-beyazlı yönetim, kaleci Raish Mbolhi, Emrah Başsan, Kadir Bekmezci, Ozan İpek, Erman Kılıç, Can Arat, Oğuz Mataracı, Ahmet Aras ve Kvesic ile görüşerek yapılan transfer teklifini değerlendirmelerini belirtti.

Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor'un ligin ilk yarısını hedefledikleri noktaya yakın bir yerde tamamladığını belirterek, ikinci yarının ligde çok daha zorlu geçeceğini söyledi. Bu kapsamda güçlü bir takım oluşturmak istediklerinin altını çizen Ceylan, "Teknik heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda transfer yapacağız. Teklif gelen oyuncularımızın bir çoğu sahada yer alan oyuncularımız. Yapacağımız transfer öncesinde takımdaki bazı futbolculara Türkiye'deki birçok kulüpten teklif geldi. Teklifler değerlendirilecek. Her iki taraf da anlaştığı takdirde transferler gerçekleşecek. Ardından biz de iç ve dış transfere ağırlık vereceğiz" dedi.

Ceylan, Antalyaspor'un teknik direktör arayışlarının bir hafta içinde sona ereceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim