• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Antalyalı Kuyumcular E-ticarete Yöneliyor

Antalyalı Kuyumcular E-ticarete Yöneliyor
Kuyumculuk sektörü temsilcileriyle buluşan www.cephaneci.com Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cephanecioğlu, kuyumculuk sektöründe e-ticaretin uygulanması...

Kuyumculuk sektörü temsilcileriyle buluşan www.cephaneci.com Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cephanecioğlu, kuyumculuk sektöründe e-ticaretin uygulanması ve gelişmesi hakkında bilgi verdi. Cephanecioğlu, diğer sektörlerde olduğu gibi kuyumculuk ve altın ticaretinde internet üzerinden alışverişin yükselen trend olduğunu belirtti.

Toplantıya Antalya Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Erdem, Başkan Vekili Varol Astarcıoğlu, Denetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çelebi, Denetim Kurulu Başkan Vekili Ömürden Saraç ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı. Ayrıca, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 26. Grup Kuyumculuk Meslek Komitesi Başkanı Osman Gökler ve komite üyeleri Adnan Kaya ile Yusuf Kocakahya da toplantıya katılanlar arasındaydı.

KUYUMCULUKTA E-TİCARET DÖNEMİ

Kuyumculukta e-ticaret konusunda faaliyet gösteren www.cephaneci.com'un Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cephanecioğlu, sektör yöneticilerine kuyumculukta e-ticaretin uygulaması ve gelişimi hakkında bilgi verdi.

Cephanecioğlu, diğer sektörlerde olduğu gibi kuyumculuk ve altın ticaretinde internet üzerinden alışverişin yükselen trend olduğunu belirterek, "Teknoloji sayesinde güvenlik sorunu yaşanmıyor. İşin hassas noktası sektörümüzün sağduyulu ve dürüst uygulamalar yapmasında. Bu güveni biz sağlamalıyız. Tüm üretici firmalar bu yolla ticari faaliyetlerini daha aktif hale getirebilirler" diye konuştu.

2016'DAN BEKLENTİLER

Toplantıda kuyumculuk sektörünün 2015 yılında yaşadığı sorunlar ve gelişmeler değerlendirildi. Yaşananlarda sektör temsilcilerinin etkilerinin konuşulduğu toplantıda öz eleştiriler yapıldı ve değerlendirmenin ardından 2016 yılıyla ilgili beklentiler dile getirildi.

Antalya'da kuyumculuk sektörünün fikir önderleri olan konuklar 2016'da sektör temsilcilerinin ve hükümetin sektörün ayağa kalkması için neler yapmaları gerektiği konusunda görüşlerini de dile getirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim