• BIST 9516.77
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Antalya’da Kar Alarmı Öncesi Deniz Ve Güneş Keyfi

Antalya’da Kar Alarmı Öncesi Deniz Ve Güneş Keyfi
Meteorolojinin bu geceden itibaren şiddetli yağmur ve fırtına ile iç kesimlerde etkili kar uyarısı yaptığı Antalya, yurdu etkisine altına alan soğuk...

Meteorolojinin bu geceden itibaren şiddetli yağmur ve fırtına ile iç kesimlerde etkili kar uyarısı yaptığı Antalya, yurdu etkisine altına alan soğuk ve karlı hava rağmen yazdan kalma günün tadını çıkardı.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava etkisini turizm kenti Antalya'da etkisini 3 gün boyunca sürdürmüştü. Hava sıcaklığının gece eksi değerlere düştüğü kentte gündüz esen sert rüzgar ise vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı. Antalya'da bugün ise rüzgar ve soğuk hava yerini güneşli bir havaya bıraktı. Hafta sonunun son gününde güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenlerin adresi sahil kenarları oldu. Hava sıcaklığının 11, deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü kentte deniz keyfi yapanlarda görüldü. Konyaaltı sahiline gelenler güneşli havanın tadını denize girerek çıkardı. Bazı vatandaşlar kahvaltı ve yürüyüş keyfi yaparken bazıları ise kitap okumayı tercih etti. Çocuklar ise kumsalda taştan evler yapıp, top oynadı. Sahildeki bank ve kafeler güneşlenmek isteyenlerin adresi oldu.

"AİLECEK SAHİL KEYFİ"

Ailesiyle sahilde vakit geçiren Uğur Ayeken, rüzgarın ardından güneşli havayı deniz kıyısında değerlendirmek istediklerini söyledi.

Eskişehirli olduğunu ve akrabalarının orada karla buzla mücadele ettiğini kaydeden Ayeken, " Antalya'da yıl boyu güzel havanın tadını çıkarıyoruz. Akrabalarımla konuştum orda hava eksilerde üşüyorlarmış. Biz ise Antalya'da güzel bir havada kahvaltı yapıyoruz. Denize girim şimdi ise balık tutuyorum. Güzel bir hafta sonu geçiriyoruz" dedi.

"KİTAP KEYFİ"

Sahilde kitap okumayı tercih eden Onur Özbuldan, "Bugün güzel bir hava var. Birkaç gündür soğukla mücadele ediyorduk. Tüm ülke kış şartlar altında. Güzel havayı görünce hem kahvaltı yapıp, hem kitap okumak istedim" diye konuştu.

"YAZ KIŞ GİRİYOR"

Yaz kış denize giren 65 yaşındaki İbrahim Selen, " Tüm yurtta soğuk hava var. Ama biz Antalya'da güneşli bir havada denize giriyoruz. Deniz çok güzel yaz kış giriyorum 7 yaşından bu yana hep girerim. Denize girdiğim zaman sağlıklı oluyorum" ifadelerine yer verdi.

"KARDEŞLE DENİZ KEYFİ

Kardeşi 7 yaşındaki Ecem Karaaslan'la denize 10 yaşındaki Kaan Karaaslan, "Antalya güneşli kar yağmıyor. Sadece dağlarda görebiliyoruz. Hava güneşli olunca denize girmek istedik. Hava güzeldi deniz girmek istedim. Kışın denize girebildiğimiz için şanslıyız" dedi.

Antalya’da Kar Alarmı Öncesi Deniz Ve Güneş Keyfi

Antalya’da Kar Alarmı Öncesi Deniz Ve Güneş Keyfi

Antalya’da Kar Alarmı Öncesi Deniz Ve Güneş Keyfi

Antalya’da Kar Alarmı Öncesi Deniz Ve Güneş Keyfi

Antalya’da Kar Alarmı Öncesi Deniz Ve Güneş Keyfi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim