• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Antalya'da deniz sezonu erken başladı

Antalya'da deniz sezonu erken başladı
Antalya'da vatandaşlar havaların ısınması ile birlikte Şubat'ta denize girmeye başladı.

Antalya'da vatandaşlar havaların ısınması ile birlikte Şubat'ta denize girmeye başladı. Sıcak havayı fırsat bilenler sahillere akın etti.

Tüm zamanların en sıcak şubat ayı yaşanırken havaların ısınacağının müjdecisi olarak kabul edilen ilk cemre havaya düştü. İlk cemrenin düştüğü gün Antalya'da hava sıcaklığı 25 dereceye yaklaştı. Deniz suyu sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü kentte insanlar dışarıya çıkmayı tercih etti. Birçok kişi sahile akın etti ve denize girdi.

Bazı ailelerin yanlarında çocukları da götürdüğü ve onlarla birlikte denize girdiği görüldü. Denize girmeyenlerin tercihi ise sahiller, açık alanlar ve parklar oldu.

Güneşli ve sıcak havayı 1 yaşındaki oğlu Kaan ve ailesiyle birlikte Konyaaltı sahilinde değerlendiren Hatice Eşmen, "Oğlum denize girmekten korktuğu için o biraz keyifsiz ama biz değiliz. Cemre iyi ki de düştü. İyi oldu. Gerçi havalar uzun süredir iyi gidiyordu ama yine de güzel bir haber. Sıcak havayı daha çok seviyorum." dedi.

Kendisini arkadaşıyla birlikte yüzen Abdurrahman Kaya, denizin soğuk olmadığını ve girilebileceğini ifade etti. Kaya, "Cemre bu aralar düşecekti, bugün düşmüş. İki hafta önce soğuktu ancak şuan normal. Su dendiğinde tüylerimiz ürpermiyor bile." diye konuştu.

Kaya'nın arkadaşı Şaban Çetin de cemrenin düştüğünden de haberi olmadığını söyledi.

BALIK TUTMAK BAHANE, ADRENALİN ŞAHANE

Turizm şehri Antalya'da yazdan kalma günler yaşanırken, oltasını alan balık tutkunları ise denizden yüksekliği yer yer 40 metreye ulaşan falezlere akın etti. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinin dibinden 40 metre yüksekten denize olta sallayan bir kişi dikkatlerden kaçmadı. Uçurumun kenarında balık avlayan balıkçının cesareti "Bu kadar da olmaz." dedirtti.

Antalya'da deniz sezonu erken başladı

Antalya'da deniz sezonu erken başladı

Antalya'da deniz sezonu erken başladı

Antalya'da deniz sezonu erken başladı

Antalya'da deniz sezonu erken başladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim