• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Antalya Ülkü Ocakları Sessiz Canları Unutmadı

Antalya Ülkü Ocakları Sessiz Canları Unutmadı
Antalya Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Barınak ve Mama Yardımı yaptı.

Antalya Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Barınak ve Mama Yardımı yaptı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan "Soğuk Kış Günleri İçin Hayvan Barınağı" projesine Antalya Ülkü Ocakları da katıldı. Antalya Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi, sokakta kalan hayvanlar için barınaklar yaparak, içlerindeki mamalarla birlikte şehrin muhtelif yerlerindeki parklara yerleştirdi.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Av. Emrah Taşkın, Genel Merkez Bayanlar Biriminin başlattığı bu projenin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, Antalya Ülkü Ocakları olarak bu soğuk kış aylarında sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Taşkın, projenin hayata geçmesinde emek sarf eden Antalya Ülkü Ocakları Bayan Birimine çalışmasından dolayı teşekkür etti ve projenin bir günlük değil sürdürülebilir olması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Peygamber efendimizin "Kim bir fidan diker veya ekin ekerse, onlardan kuşlar ve diğer hayvan veya insanlar faydalandıkça Allah onu sevaptan yararlandırır. Yaptığına karşılık olarak ona sadaka sevabı olur." Hadis-i Şerif'ini kendilerine şiar edindiklerini hatırlatan Taşkın " Ülkü Ocakları, eğitim, kültür,spor gibi alanlarda olduğu gibi sosyal alanlarda da faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Ülkü Ocakları ve Ülkücüler; devletin, milletin, milli ve manevi değerlerimizin, çevremizin hayrına olan her türlü projenin uygulayıcısı ve destekçisi olacaktır. Halkımızdan ricamız; Antalya'mızın çeşitli parklarına yerleşirdiğimiz bu barınaklara zarar verilmesini ve tahrip edilmesini engellemeleridir. Biliyoruz ki; Antalyalı hemşehrilerimiz hayvan severdir, sokak hayvanları konusunda çok duyarlıdır." dedi.

Antalya Ülkü Ocakları Sessiz Canları Unutmadı

Antalya Ülkü Ocakları Sessiz Canları Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim