• BIST 9551.14
  • Altın 2476.543
  • Dolar 32.4947
  • Euro 34.5738
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Antalya City Expo sona erdi

Antalya City Expo sona erdi
Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) düzenlediği Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nın (Antalya City Expo) son gününde stantları gezen AKBB ve...

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) düzenlediği Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nın (Antalya City Expo) son gününde stantları gezen AKBB ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, gelecek yılki hedeflerinin bu organizasyonu yüzde 50 daha büyütmek olduğunu söyledi.

AKBB ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya City Expo'nun son günüde stantları gezdi. Belediyesinin meclis üyeleri ile birlikte fuarı gezen Başkan Tütüncü, Kepez'in ihtiyaçlarına cevap verecek yeni hizmet ürünlerini inceledi, diğer belediye yönetimleriyle bir araya gelerek şehir yönetimi konusundaki tecrübeleri paylaştı. Kepez'deki büyük kent parklarında engelli ziyaretçilerin ulaşımında kullanılabilecek elektrikli araçları bizzat test eden Tütüncü, fuar ekipleriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediyeler birbiriyle yarışıyor

Başarılı bir fuar dönemini tamamladıklarını belirten Tütüncü, şehir ve şehircilikle ilgili paydaşların özlemle bekledikleri bu organizasyonu, 4 güne yayıldığını hatırlattı. Fuarın belediyelerin kendi eserlerini, projelerini sergilemek için adeta birbiriyle yarıştıkları bir platform halini aldığını belirten Tütüncü, "Türkiye ölçeğinde Antalya'yı yerel yönetimler konusunda farklı bir kent haline getirmek ve şehirciliği Antalya'nın cazibesiyle buluşturmak temel amacımız" dedi.

Hedef yüzde 50 büyüme

Her yıl bir öncekine göre daha başarılı bir fuar yaptıklarını anlatan Tütüncü, önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımcı beklediklerini söyledi. Bu yıl geçen yıla göre katılımcı yönünden yüzde 50 büyüme sağlandığını belirten Tütüncü, gelecek yıl da yine yüzde 50 büyümeyi hedefleyeceklerini vurguladı.

Antalya City Expo sona erdi

Antalya City Expo sona erdi

Antalya City Expo sona erdi

Antalya City Expo sona erdi

Antalya City Expo sona erdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim