• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Antakya Medeniyetler Korosu klipte rol aldı

Antakya Medeniyetler Korosu, Ortadoğu ülkelerindeki iç savaşın sona ermesine yönelik hazırlanan klipte rol aldı.
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şansın Tüzün’ün barış için seslendirdiği son çalışması “I am going with my wings” parçasının klibini barış ve hoşgörü kenti Antakya’da çekildi. Yönetmen Mustafa Altıoklar tarafından çekilen klipte Şansın Tüzün'e eşlik eden Medeniyetler Korosu üyeleri Ortadoğu'da barışın sağlanabilmesi için bir anlamlı projeye daha dahil olmuş oldu.
 
Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat dünyada barış için verdikleri konserlerin yanı sıra anlamlı projelerde yer aldıklarının altını çizerek, "Daha önce Müzisyen Demir Demirkan, etnik ve inançsal bütünleşmeyi anlatmak istediği 'Biriz' projesinde Sertab Erener, Aynur ve Ayşenur Kolivar ile birlikte yer almıştık. Söz konusu dünya barışı olduğunda her zaman destek vermeye hazırız. Şansın Tüzün’ü bu güzel çalışmasından dolayı kutluyor ve Ortadoğu’da barış için katkısı olmasını ümit ediyoruz.” dedi
 
Yönetmen Mustafa Altıoklar ise Şansın Tüzün'ün bestesi için kamera arkasına geçtiğini ifade ederek, “Doktor hanım benim hekimlikten de meslektaşım olan değerli bir arkadaşımdır. Çok güzel ve farklı bir sesi var. Yapmış olduğu bu güzel bestenin klibini tamda olması gereken yerde, Antakya da çekiyoruz. Umarım bu şarkı ile beraber başka bir çok enerjinin bir araya gelmesi ile dünya barışına bir katkısı olur.” dedi.
 
Yaptığı beste ile barışa katkı koymayı hedeflediğini kaydeden sanatçı Şansın Tüzün ise şöyle konuştu: "Şarkımız Ortadoğu’da barışla ilgili üç dinin birleşme temalarını anlatmak için yola çıktığımız bir proje ve bu güzel çalışmamızla dünya barışına katkımız olacağını ümit ediyorum. Klibimizde de her yerde dünya barışı için mesajlar veren medeniyetler korosu ile bir araya geldik. Bu yaptığımız tamamen gönüllü bir iş ve Antakya medeniyetler korosu ile kendimi özdeşleştirdim ve amatör bir ruhla çok güzel bir çalışma ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Benimde memleketim olan ve tüm dünyaya örnek olan medeniyetler şehri Antakya’da klibimizi çekmeye karar verdik. St Simon manastırı ve Antakya’nın değişik mekanlarında çekimlerimiz devam edecek". 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim