• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Ansiad’dan Vali Türker’e Ziyaret

Ansiad’dan Vali Türker’e Ziyaret
Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret...

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Antalya Valisi Muammer Türker yeni yönetime hayırlı olsun diyerek, başarı dileklerinde bulundu. Antalya gibi pastayı özel sektörün oluşturduğu şehirlerde iş dünyasının ve örgütlü yapıların çok önemli olduğunu belirten Vali Türker, "Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Seslerin daha iyi duyulması ve yapılan işlerin daha büyük sinerjiyle yapılması bakımından önemlidir. ANSİAD bu anlamda ilk ve en etkin sivil toplum kuruluşu olması dolayısıyla lokomotif özelliği taşıyor" dedi.

"PROJELERDE YER ALMANIZ VE KATKI KOYMANIZ TAKDİRE ŞAYAN"

ANSİAD'ın birlikte çalışma kültürünün takdire şayan olduğunu vurgulayan Vali Türker, şunları söyledi:

"Özel sektöre baktığınızda bireysel anlamda ciddi başarılar gözlemliyoruz. Öte yandan birlikte çalışma kültürü, sosyal sorumluluk projelerinde yer almanız ve projelere katkı koymanız takdire şayan. Sosyal sorumluluk projeleri bizim milli manevi değerlerimizden beslenen, iş insanlarına öteden beri ailelerinden aktarılan bir kültür. Bu kültürümüzün yaşaması bakımından da bu birlikteliklere değer veriyoruz. Yapacağınız faaliyetlerde sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili bir ileri aşamaya gitmek hem ANSİAD'ın görünür olması hem ANSİAD üyelerinin manevi, kişisel tatminleri bakımından büyük önem arz ediyor."

ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD'ın çalışmaları hakkında Vali Türker'e bilgi verdi. G-20 organizasyonu dolayısıyla Antalya'ya yapılan yatırımların büyük kazanım olduğunu vurgulayan Başkan Erdoğan, G-20 organizasyonunu başarıyla tamamlayan Vali Türker ve ekibine teşekkür etti. Vali Türker, kısa bir süre sonra açılışı yapılacak EXPO2016 Antalya için hazırlıkların son hız sürdüğünü ve heyecanlı olduklarını belirterek, "EXPO2016 Antalya hem kentimiz hem de ülkemiz için çok önemli bir etkinliktir. EXPO2016'nın handikapı ilk defa yapılmasıdır. Fakat devlet, özel sektör ve tüm Antalya'nın desteği ile bu organizasyonun da altından başarıyla kalkacağımıza inanıyoruz. Antalya bu organizasyon sayesinde çok ciddi yatırımlar aldı. Yatırımların yanı sıra etkinliğin harici katkıları da çok fazladır. Tanıtım çok önemli. EXPO'nun açılışı yapıldığında kendi bütçesi 1.8 Milyar TL olacak." dedi

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Ansiad’dan Vali Türker’e Ziyaret

Ansiad’dan Vali Türker’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim