• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Anne Sevgisi Rehin Aldırdı

Anne Sevgisi Rehin Aldırdı
Denizli'de diyaliz hastası annesinin çektiği acılara üzülen ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi, evlerinin önüne gelen diyaliz aracını...

Denizli'de diyaliz hastası annesinin çektiği acılara üzülen ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi, evlerinin önüne gelen diyaliz aracını görünce, annesini rehin alarak görevlilere teslim etmek istemedi. Annesini evinde rehin alan şahıs polisin uzun uğraşları sonucu ikna edildi.

Olay, Çamlaraltı mahallesi 6042 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, diyaliz hastası 80 yaşındaki Hafize E. ile birlikte yaşayan ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 56 yaşındaki oğlu İsmail E., annesinin tedavisi için eve gelen diyaliz aracını görünce sinirlendi. Annesinin çektiği acılara dayanamayan ve bunun için diyaliz ekiplerine evin kapısını açmayan İsmail E., uzun süre annesini ekiplere vermemek için direndi. Diyaliz ekipleri ise, diyaliz tedavisine gitmek üzere evde bekleyen kadının alınması için durumu polise bildirdi. İhbarla birlikte olay yerine gelen polis ekipleri kapının açılması için uzun süre İsmail E.'yi ikna etmeye çalıştı.

Bu sırada evin kapısının açılması için olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, kapıyı kırarak polislerle birlikte içeri girdi. Polis ekipleri uzun süre İsmail E.'yi ikna etmek için uğraştı. Yapılan görüşmeler sonucunda İsmail E. ikna edildi ve annesi evden çıkartılarak sağlık görevlilerine teslim edildi.

80 yaşındaki diyaliz hastası Hafize E. ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Yaşlı adamın, diyaliz hastası olan annesinin hastalığından dolayı acı çekmesine dayanamadığı, bunun için evin önünde gelen diyaliz ekiplerine vermek istemediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anne Sevgisi Rehin Aldırdı

Anne Sevgisi Rehin Aldırdı

Anne Sevgisi Rehin Aldırdı

Anne Sevgisi Rehin Aldırdı

Anne Sevgisi Rehin Aldırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim