• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda İAÜ Rüzgarı Esti

Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda İAÜ Rüzgarı Esti
İstanbul Aydın Üniversitesi'nin de katılımcı olarak yer aldığı Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı'nda, üniversitenin moda tasarım programı öğrencileri tarafından...

İstanbul Aydın Üniversitesi'nin de katılımcı olarak yer aldığı Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı'nda, üniversitenin moda tasarım programı öğrencileri tarafından hazırlanan "trafik" konulu kıyafetler büyük beğeni topladı.

İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Center'da gerçekleşen fuarda, İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) de katılımcı olarak yer aldı. "Karayolları kararmasın" sloganıyla yola çıkan üniversite, fuarda, moda tasarım programı birinci sınıf öğrencileri tarafından tasarlanan "trafik" temalı kıyafetleri sergiledi. Tasarlanan kıyafetler, açılış töreninde gerçekleşen ve 2016 yılı ilkbahar-yaz çocuk modasının yer aldığı defilede de katılımcıların beğenisine sunuldu.

'TRAFİK KONUSUDANKİ DUYARLILIĞIMIZI ANLATMAK İSTEDİK'

Projenin mimarlarından İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı Başkanı Nihal Bolkol, "Fuardan teklif aldığımızda hocalarımızla bir diyalog kurduk. Daha sonra öğrencilerimizi de bu projeye dahil ettik, onlar da tasarımlarını ortaya koydular. Trafik konusundaki duyarlılığımızı göstermek için öğrencilerimiz trafik temalı kıyafetler hazırladılar" ifadelerinde bulundu. Hocaların nezdinden hazırlanan kıyafetlerin defile olarak sunulduğunu belirten Bolkol, "Karayolları kararmasın sloganıyla yola çıktık. Trafik, çok güncel bir konu. Havayolu, denizyolu, karayolu her biri trafikte önem taşıyor. O bakımdan öğrencilerimizle birlikte bu fuarda yer alalım, öğrencilerimiz dikkat çeksin ve gelenlere hazırladığımız tasarımları sunalım istedik" diye konuştu.

'ÖĞRENCİLERİMİZİN FİRMALARLA İLETİŞİM KURMASINI İÇİN DE BURADAYIZ'

Fuarda yer almalarının bir diğer nedenini de şu şekilde açıklayan Bolkol, "Hem öğrencilerimizin tasarım bakımından bakış açısını geliştirmek hem de firmalarla iletişim kurarak kendi çalışma alanlarını şimdiden bulmalarını sağlamak için buradayız" dedi.

İAÜ öğrencileri tarafından tasarlanan kıyafetler 16 Ocak Cumartesi günü fuar alanında yapılacak ikinci bir defile ile tekrar katılımcılara sunulacak. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı 17 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda İAÜ Rüzgarı Esti

Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda İAÜ Rüzgarı Esti

Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda İAÜ Rüzgarı Esti

Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda İAÜ Rüzgarı Esti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim