• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Anne, babası ve kardeşinin kendisini terk ettiğini düşünüyor

Anne, babası ve kardeşinin kendisini terk ettiğini düşünüyor
Kars'ta 8 ay önce polis memuru Mesut Şimşek, eşi Müyesser ile oğlu Berat'ın ölümü ile sonuçlanan ve diğer çocukları Egemen'in yetim kalmasına neden...

Kars'ta 8 ay önce polis memuru Mesut Şimşek, eşi Müyesser ile oğlu Berat'ın ölümü ile sonuçlanan ve diğer çocukları Egemen'in yetim kalmasına neden olan kazanın ilk davası görüldü. Dava sonrası polis memuru Mesut Şimşek'in babası Veysel Şimşek yetim kalan torunu Egemen'in babası, annesi ve kardeşinin kendisini terk ettiklerini düşündüğünü söyledi.

Kars'ta 29 Haziran 2015 Ramazan ayında iftar saatine doğru Havaalanı yolu Gaffar Okan bulvarında 3 aracın karıştığı kazada, polis memuru Mesut Şimşek (36), eşi Miyasser Nehir Şimşek (35) ile 5 yaşındaki oğulları Berat Şimşek hayatını kaybetmişlerdi. Kazada ayrıca Şimşek çiftinin 3 yaşındaki diğer oğlu Egemen ise yaralı olarak kurtulmuştu.

Bugün kazanın davasının görüldüğü Kars Adliyesi'nden çıkışta konuşan Egemen Şimşek'in avukatı Haluk Bayram, yaşanan kaza ile bir cinayet işlendiğini söyledi. Avukat Bayram, kazada yaşananları şöyle anlattı: "Biraz önce duruşmadan çıktık, ortaya çıkan gerçekler vahim. Aracın kilometre saat göstergesi bozuk, devir saat göstergesi bozuk ve arkasında 3 tane demir kapı yüklü. Yani yüklü bir araç, tutanaklara göre trafik ışığında aynı iş yerinde çalışan siyah Şahin marka bir araç ile yarış halinde. Kavşağa geliyorlar, siyah Şahin marka araç duruyor. Arkasında bu araç duruyor. Ve birbirlerine hafif çarparak duruyorlar. Şakalaşıyorlar kendi aralarında, sonra Şahin araç kamera kayıtlarına göre hızla kalkıyor ve peşinden de bu araç. Şahin marka aracı bu araç geçiyor. Bu arada hız raporlara göre en az 100 km hız, arkasında demir kapı yüklü ve bu araç 20 santimetrelik refüjü aşıyor. Yolun karşısına çok hızlı bir şekilde geçip müvekkilimin babasının kullandığı araca çarpıyor ve pert ediyor. Araçta polis memuru Mesut Şimşek (35), Miyasser Şimşek (34) ve Eymen Berat Şimşek (5) hayatlarını kaybediyor. Müvekkilin Egemen Şimşek o tarihte 3 yaşında ve yaralı olarak kurtuluyor."

Müvekkili Egemen'i anlatırken gözleri dolan avukat Bayram, bunun bir trafik kazası olarak değerlendirilip, iş hafife alındığı zaman, bu şekilde trafikte bulunan kişilerin tasvip edileceğine dikkat çekti. Nisan ayının 18'inde duruşmalarının olduğunu aktardı.

3 YAŞINDAKİ EGEMEN YETİM KALDI

Kazada hayatını kaybeden polis memuru Mesut Şimşek'in acılı babası Veysel Şimşek ise 29 Haziran 2015'de tamamen kendi yolunda giden oğlunun aracına karşı yönde gelip refüjü aşarak çarpıp ölümlerine sebep olan şahsın 3 yaşındaki torunu da yetim bıraktığını anlattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çiçekleri görünce torununun Anneler Günü diye olaya yaklaşıp boynunun büküldüğünü ifade eden acılı Şimşek, torununa kendisinin baktığını belirtti. Şimşek, "Torunumun sağlığı iyi, kolu alçıdaydı alçıyı çıkarttırdık. Cam kırığı vardı kolunun içinde, o cam kırığını da aldırdım, tedavi ettirdim. Vasisi olarak Kars nüfus dairesi dava açarak beni vasi tayin etti." dedi.

'ANNE BABASI VE KARDEŞİ KENDİSİNİ TERK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR'

Torununun baba ve annesi ile kardeşinin kendisini terk ettiklerini düşündüğünü söyleyen dede Şimşek, şunları kaydetti: "Babasının ve annesi ile kardeşinin kendisini terk ettiklerini düşünüyor. Çünkü çocuk daha 3,5 yaşında. Zaten Hacettepe'de psikoloğa götürüyorum. Rutin kontrolleri olarak, psikoloğa götürüyorum. Psikolog diyor ki, babasının yani çocuk ölümü bilmiyor. Babası ve annesi bırakıp gitti diye düşünüyor. O şekilde yani... Şu an anaokuluna gönderiyorum. Orada en azından arkadaşlarıyla kaynaşsın, biraz daha olayın vahametini unutsun amaçlı gönderiyorum."

KENDİ HASTALIKLARINI UNUTTU TORUNU İLE İLGİLENİYOR

Avukat Haluk Bayram'ın "dedenin hastalıkları var ve hastaneye gitmesi gerekiyor. Ama o kendini unutmuş durumda, torunu için çırpınıyor." dediği dede Şimşek, caydırıcı bir ceza verilmesini beklediklerini sözlerine ekledi. Gelini Müyesser'in babası Erol Nehir'in de aynı düşüncelerde olduğunu kaydetti.Cihan

Anne, babası ve kardeşinin kendisini terk ettiğini düşünüyor

Anne, babası ve kardeşinin kendisini terk ettiğini düşünüyor

Anne, babası ve kardeşinin kendisini terk ettiğini düşünüyor

Anne, babası ve kardeşinin kendisini terk ettiğini düşünüyor

Anne, babası ve kardeşinin kendisini terk ettiğini düşünüyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim