• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

'Ankara'nın kalbini koruyamayan ülke, milletin geleceğini nasıl korur?'

'Ankara'nın kalbini koruyamayan ülke, milletin geleceğini nasıl korur?'
Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Baler Fidan, son günlerde artan terör eylemlerine ilişkin olarak, "Ankara'nın kalbini bile koruyamayan bir ülke,...

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Baler Fidan, son günlerde artan terör eylemlerine ilişkin olarak, "Ankara'nın kalbini bile koruyamayan bir ülke, milletimizin ve ülkemizin geleceğini nasıl korur?" dedi.

Terör olaylarını kınayan Fidan, "Ülkemiz, her geçen gün bir kaosun içine hızla sürükleniyor. Millet olarak bunun ne kadar farkındayız bilmiyorum. Bu milletin her ferdinin, sadece günü yaşayan insanlar olmaktan kurtulması lazım. Ölümün, insanları nerede bulacağı belli olmayan günlerden geçiyoruz. Türkiye'nin kalbinde, TBMM'nin 250 metre uzağında, Genelkurmay Başkanlığı'nın, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın neredeyse burnunun dibinde bir bomba patlatılıyor ve 28 askerimiz şehit oluyor, vatandaşlarımız hayatını kaybediyor, onlarcası yaralanıyor ve bu ülkede nasıl yaşadığımızı bilmiyoruz. Elbette canımız Allah'a emanet ama bir ülke böyle mi yönetilir? Ankara'nın kalbini bile koruyamayan bir ülke, milletimizin, ülkemizin geleceğini nasıl korur? Bunun sorgulamasını her birimizin yapma mecburiyeti hasıl olmuştur." diye konuştu.

Son yıllarda yaşananlardan dolayı milletin sinir uçlarının köreltildiğini dile getiren Kamu-Sen İl Temsilcisi Fidan, "PKK denilen hain, katil örgüt, üç dört yıldır Güneydoğu Anadolu'da adeta açıkça silahlanırken onları görmezden gelen valileri de, kaymakamları da, siyasetçileri de unutana yazıklar olsun, yuh olsun. Geçmişi unutmadan, geleceğe bakmak zorundayız. 7 Haziran'dan bu yana yüzlerce askerimizi, polisimizi şehit verdik. Pekiyi bunun tek suçlusu PKK mıdır? Elbette onlar suçludur. Adı üzerinde, PKK terör örgütüdür ama taşları bağlayıp köpekleri salıvermek ne anlama geliyor? Bu, ihanetin daniskasıdır. Bunları unutmayacağız." açıklamasında bulundu.

'Ankara'nın kalbini koruyamayan ülke, milletin geleceğini nasıl korur?'

'Ankara'nın kalbini koruyamayan ülke, milletin geleceğini nasıl korur?'

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim