• BIST 9735.84
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Ankaralılar Yenimahalle’de Buluştu

Ankaralılar Yenimahalle’de Buluştu
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Başkanı Avukat Ercan Kınacı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Başkanı Avukat Ercan Kınacı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, "Doyduğumuz toprakları da, doğduğumuz toprakları da unutmadık. Hemşehri dernekleri o bölgenin gelenek ve göreneklerini yaşatıyor. Ankaralılar Derneği olarak Ankara'nın asli unsurları sizsiniz. Sizler de Ankara'ya hizmet ediyorsunuz. Ankara'nın sorunlarına eğiliyorsunuz. Bütün hemşehri derneklerine gücüm yettiği kadar destek veriyorum. Asla ötekileştirmedim, ayrıştırmadım. Kimsenin inancına, ırkına bakmadım. Herkese sahip çıktım" dedi.

"İSTERİM Kİ ÜLKEMİN HER YERİ GÜZEL OLSUN"

Yaşar, "Ankara, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti. Başkentler de ülkelerini temsil eder. Biz de Ankara'mız için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Ankara'ya hizmet etmek adına kurulmuş her derneğe de desteğimiz tamdır. Ama ben isterim ki ülkemin her yeri güzel olsun. Bunun için çabalamalıyız. Birlik olmalıyız. Köylerimiz boşaldı. Bunlara hep birlikte çareler üretelim" diye konuştu.

AHİD'DEN YAŞAR'A PLAKET

Yaşar'ın sözlerine katıldığını ifade eden Kınacı da, "Ankaralılar Derneği olarak Ankara'nın çok eskilere dayanan tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerinin tanıtılmasına ve yaşatılmasına yönelik mevcut güzelliklerini korumak ve daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Aynı zamanda milli gelenekleri sürdürmek, hemşehriler arasında kardeşlik duygusunu kuvvetlendirici dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak amacıyla her türlü faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu yolda Ankara'mıza yapmış olduğunuz hizmetler de takdire şayan. Teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda Kınacı, Başkan Yaşar'a teşekkür ederek, Ankara'ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim