• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Ankaralı Asenalar’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Destek

Ankaralı Asenalar’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Destek
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "Dünyadaki her karışıklıkta ya da devletini, ülkesini bayrağını kaybettiğinde ilk hedefin kadın olduğunu asla...

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "Dünyadaki her karışıklıkta ya da devletini, ülkesini bayrağını kaybettiğinde ilk hedefin kadın olduğunu asla aklımızdan çıkarmamalıyız" dedi.

MHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığı, partili kadınları kahvaltıda buluşturdu. Ankaralı asenaların kahvaltılı buluşmasına katılan Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türk toplumunda kadının önemine işaret ederek "Devletin, vatanın ve bayrağın önemini öncelikle kadınlarımız bilmelidir" dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya katılarak konuklara tek tek hoş geldin diyen MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, Türk kadınının her zaman uyanık olması gerektiğini belirtti.

"KADIN NAMUS İSE BAYRAK ŞEREFTİR"

"Dünyadaki her karışıklık ya da devletini, ülkesini bayrağını kaybettiğinde ilk hedefin kadın olduğunu asla aklımızdan çıkarmamalıyız" diyen Duruay, bir vatanın, bir bayrağa sahip olmanın ne demek olduğunun şuuruna öncelikle kadınların varmak zorunda olduğunu söyledi. Kadın namus ise vatan toprağının da namus olduğunu anlatan Duruay, "Eğer kadın şeref ise o vatan üzerinde dalgalanan bayrak şereftir. O vatanı önce koruyacak olan o bayrağına önce sahip çıkacak olan o namusa ve o şerefe önce sahip çıkacak ve kollayacak olan kadından başka kimse değildir" ifadelerini kullandı.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, il teşkilatı olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yanında kenetlendiklerini belirtti.

"SAFLARI SIKLAŞTIRACAĞIZ"

MHP Ankara Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Çelik de, henüz bir yılı doldurmayan görev süreleri içinde iki seçim süreci geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Doğru bildiğimiz yolda, doğru bildiğimiz davada olmaktan dolayı alnımız açık içimiz rahat. Bu davaya gönül vermiş milliyetçi Türk kadınları olarak bu günden itibaren bize düşen dimdik ayakta durarak, daha çok kenetlenerek güçlü olmaktır. Milliyetçi Hareket Partisinin gönül erleri olarak biz partimizi ileri taşıyabilmek için el ele, kol kola girerek safları sıklaştıracağız. Aramıza fitne ve fesat girmesine izin vermeyeceğiz. Biz birlikteyken daha güçlü olacağız."

Ankaralı Asenalar’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Destek

Ankaralı Asenalar’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Destek

Ankaralı Asenalar’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim