• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Ankara’dan Müjdeyle Döndüler

Ankara’dan Müjdeyle Döndüler
AK Parti Manisa Teşkilatı geçtiğimiz gün Ankara'ya giderek, önemli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Manisa Teşkilatı geçtiğimiz gün Ankara'ya giderek, önemli ziyaretlerde bulundu. İki günlük süren Ankara gezisini değerlendiren AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ziyaretler sonunda olumlu sonuçlar aldıklarını ve müjdeleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını bildirdi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan yönetiminde 14 başkan yardımcısı ve 17 İlçe başkanının katılımıyla 2 günlük Ankara ziyareti gerçekleştirildi. Tam kadro gerçekleşen ziyaretler sırasında, bakanlar Manisa'ya önemli müjdeler verdi. AK Parti Manisa İl Başkanı Gürcan ve beraberindeki heyet, Ankara'da AK Parti Manisa Milletvekilleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. AK Partili Manisalı yöneticiler sırasıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Manisa için müjdeli haberler aldılar. Manisa heyeti sırasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu ziyaret etti.

GÜRCAN, SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL

AK Parti Manisa teşkilatının Ankara ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Zülfikar Gürcan şunları söyledi: "Öncelikle AK Parti il teşkilatımızın, her zaman olduğu gibi bundan sonrada Manisa için elini taşın altına koyacağını ve yaptığı hizmetlerinin devam edeceğini belirtmek istiyorum. Tüm bakanlarımızın, teşkilat başkanımızın, milletvekillerimizin, herkesin Manisa'ya selamları var. Hepsi bizlerle çok yakından ilgilendi. Manisa'ya her türlü desteğin yapılacaklarını, tüm imkanlarını Manisa için sonuna kadar kullanacaklarını belirttiler. Önceliğimiz Manisa'ya hizmettir. Bu doğrultuda tüm teşkilatımız olarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Seçimden seçime çalışan bir parti olmadığımızı herkes biliyor. Bakanlarımıza yaptığımız ziyaretler sırasında, çok güzel haberler aldık. Bunları sizlerle en kısa zamanda paylaşacağız. Manisa'yı 2016 yılında çok güzel hizmetler bekliyor, her yıl olduğu gibi. 14 başkan yardımcım ve 17 ilçe başkanlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Gece gündüz demeden bizlerde üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam"

Ankara’dan Müjdeyle Döndüler

Ankara’dan Müjdeyle Döndüler

Ankara’dan Müjdeyle Döndüler

Ankara’dan Müjdeyle Döndüler

Ankara’dan Müjdeyle Döndüler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim