• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Ankara’daki Kazada Ölen 3 Kişi Erzincan’da Defnedildi

Ankara’daki Kazada Ölen 3 Kişi Erzincan’da Defnedildi
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde dün bir otomobilin ters yönden gelen araçla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişiden...

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde dün bir otomobilin ters yönden gelen araçla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişiden Hava Kuvvetleri'nde görevli Üsteğmen Mustafa İçer, babası Abdullah İçer ve annesi Nermin İçer, Erzincan'da toprağa verildi.

Dün saat 04.00 sularında Etimesgut ilçesinde Ankara Bulvarı'ndan merkez istikametine doğru seyir halinde olan 06 DJ 6762 plakalı otomobil ile ters yönden gelen 06 BY 6182 plakalı aracın Güvercinlik girişinde kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybedenlerden Hava Kuvvetleri'nde görevli Üsteğmen Mustafa İçer, babası Abdullah İçer ve annesi Nermin İçer, memleketleri Erzincan'da Terzibaba Camii'nde kılınan cenaze namazlarının ardından Terzibaba Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze törenine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, kamu kurum, kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, askeri erkân ile hayatını kaybeden vatandaşların yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kazada hayatını kaybeden Üsteğmen Mustafa İçer'in eşi Fatma İçer'in ise Ankara defnedileceği öğrenildi. Kazada yaralanan çiftin 7 yaşındaki kızları Zehra ile 3 yaşındaki oğulları Hasan'ın da Ankara'daki hastanede tedavi gördükleri öğrenildi.

Ankara’daki Kazada Ölen 3 Kişi Erzincan’da Defnedildi

Ankara’daki Kazada Ölen 3 Kişi Erzincan’da Defnedildi

Ankara’daki Kazada Ölen 3 Kişi Erzincan’da Defnedildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim