• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Ankara’da “Yeşilin Maviyle En Güzel Uyumu” Anlatılacak

Ankara’da “Yeşilin Maviyle En Güzel Uyumu” Anlatılacak
Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) 12-16 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılması planlanan "Düzce Tanıtım Günleri" için son hazırlıklar basın mensupları...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) 12-16 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılması planlanan "Düzce Tanıtım Günleri" için son hazırlıklar basın mensupları ile paylaşıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ilgili kurum ve kuruluş müdürleri katıldı. 12-16 Mayıs tarihleri arasında AKM'de yapılması planlanan "Düzce Tanıtım Günleri" stant hazırlıkları hakkında yapılan çalışmaların son hali basın mensupları ile paylaşılırken Vali Fidan, tanıtım günlerinde tüm dikkatlerin Düzce adına çekilmesine vurgu yaptı. Vali Fidan yaptığı açıklamada "Yer alacağımız bu etkinlik ile Düzce'nin tarihi ve turistik potansiyelini Ankaralılarla buluşturmayı amaçlıyor. Burada Düzce ilimizin doğal güzellikleri, turizm ve spor alanları ile kültürel zenginliğini bir arada sunarak özellikle bu alanlarda bize katkı sağlayacak kitle ile buluşma şansımız olacak. Hazırlıklar çerçevesinde etkili bir PR çalışması da hazırlandı ve bu sayede etkinliğimize yoğun bir katılım sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yaptığı açıklamada "Düzce Tanıtım Günleri" etkinliğinin hazırlıklarına büyük önem verildiğine dikkat çekerek "amacımız Düzcemiz'in, tanıtımlarda dikkat çektiğimiz gibi yeşil ile mavinin en güzel uyumunun gözle görüldüğü bu güzel şehrin doğasını, tarihini, turizmini ve kültürünü en iyi şekilde yansıtarak oradaki vatandaşlarımıza Düzce'nin bir örneğini yaşatabilmek. Özel dekorlarla donatılan stantlar sayesinde raftingden, motor sporlarına, antik şehir örneklerinden, denizin maviliğine görsel bir şölen ortaya çıkarak Düzce'nin turizm geleceğine katkı sağlamak en önemli amacımızdır" dedi.

Stantlar ve hazırlıkların detaylı bir biçime tanıtıldığı toplantıda tanıtım günlerinin sloganı ise "Yeşil'in Mavi'yle En Güzel Uyumu Düzce, Keşfetmeye Hazır mısınız?" oldu.

Ankara’da “Yeşilin Maviyle En Güzel Uyumu” Anlatılacak

Ankara’da “Yeşilin Maviyle En Güzel Uyumu” Anlatılacak

Ankara’da “Yeşilin Maviyle En Güzel Uyumu” Anlatılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim