• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ankara'da trafik kazaları: 2 ölü, 8 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cesetleri ise morga kaldırıldı.

Gölbaşı'nda yaşanan trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Konya-Ankara yolu istikametinde seyreden Cemal Çoban'ın kullandığı 41 LL 922 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ramazan Ay yönetimindeki 78 BM 287 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada, Cemal Çoban ağır yaralanırken, yanında bulunan Şebnem Ödemiş Çoban hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Ay ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Elmadağ Hasanoğlan yakınlarında bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında ise 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Ekrem Bulut Yantiri yönetimindeki 06 KN 093 plakalı otomobil, Elmadağ'dan Ankara istikametine seyir halindeyken Hasanoğlan köprüsü yakınlarında yoldan çıkarak takla attı. Otomobilden orta refüje fırlayan Kubilay Kara olay yerinde hayatını kaybederken kazada yaralanan sürücü Yantiri, Sezer Eroğlu ve İbrahim Çalı isimli gençler, olay yerine gelen ambulansla Elmadağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobilde yanında bira şişeleri bulunurken, olay yerine çağrılan cenaze aracıyla Kara'nın cesedi Elmadağ Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Hurdaya dönen araç ise çekici ile götürüldü.

Çetin Emeç Caddesi'nde hızını alamayan bir aracın karşı şeride geçip bir ticari taksi ile çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Çetin Emeç'ten Konya Yolu istikametine giden 06 MCC 96 plakalı araç, virajı alamayarak önce orta refüjdeki direğe, daha sonra da karşı şeritte seyreden 06 T 5305 plakalı ticari taksi ile çarpıştı. Kazada ticari taksi sürücüsü ile takside bulunan Elif Karakaya yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, 06 MCC 96 plakalı aracın sürücüsü gözaltına alındı. Sürücünün polise alkollü olduğu ve aşırı hızlı seyretmesi nedeniyle aracı kontrol edemediğini söylediği öğrenildi.

İstanbul Yolu Hava Müzesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında da 2 kişi yaralandı. 06 DC 2158 plakalı araç ile 06 RR 501 plakalı aracın karıştığı kazalarda yaralanan sürücüler, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Sürücülerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim