• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Ankara Kalkınma Ajansı Bilişim Gücünü Cebıt’e Taşıdı

Ankara Kalkınma Ajansı Bilişim Gücünü Cebıt’e Taşıdı
Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, "TechAnkara, bağımsız, aktif, katılıma ve genişlemeye açık bir ağdır. Biz de bugün bu marka başlığı...

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, "TechAnkara, bağımsız, aktif, katılıma ve genişlemeye açık bir ağdır. Biz de bugün bu marka başlığı altında Ankara'nın bilişim gücünü en iyi şekilde tanıtmak ve bu ağa yeni bağlantılar ekleyebilmek için CeBIT'teyiz" dedi.

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'nın bilişim alanında faaliyet gösteren 6 kurumunu TechAnkara markası altında CEBIT Bilişim 2016'ya taşıdı. Avrasya'nın en büyük bilişim, teknoloji ve iletişim platformu olarak kabul edilen CeBIT Bilişim ve CeBIT Global Conferences, Almanya Hannover'de kapılarını ziyaretçilere açtı. 18 Mart 2016 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuar, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra, işinde bilişimi kullanan tüm firmaları, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

CeBIT Bilişim'de firmaların ürün ve hizmetleri ile pazara çıkmasının yanı sıra "CeBIT Global Conferences" (CeBIT Global Konferansları) adı verilen dijital endüstriye 360 derecelik bir bakış açısı sağlayarak, yeniliklerin ve trendlerin paylaşıldığı, fuar ile eş zamanlı yürütülen bir konferanslar dizisi de yer alıyor. CeBIT Bilişim, ICT teknolojilerinde karar yetkisine sahip yöneticilerle buluşmak isteyen firmalara bu kişilerle yüz yüze iletişim kurma fırsatını sağlıyor.

Ankaralı bilişim firmaları, teknokentle, ve Ankara Kalkınma Ajansı, CeBIT Bilişim 2016 Fuarı'na TechAnkara markası altında birlikte katılıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ajans olarak hizmet vermeye başladıkları günden bu yana Ankara'nın bilişim altyapısının güçlenmesini çok önemsediklerini ifade etti. TechAnkara markası hakkında da bilgi veren Şayık şöyle devam etti:

"TechAnkara başta Ankara'daki firmalar, üniversiteler, teknokentler ve Ar-Ge merkezleri olmak üzere tüm Ankaralı paydaşlar tarafından desteklenen, sahip çıkılan bir kalite markasıdır. TechAnkara, Ankara'yı ulusal ve uluslararası bir teknoloji merkezi haline getirmeyi hedefleyen, sinerji ve en uygun stratejileri yaratarak Ankara'nın teknoloji ve araştırma potansiyelini harekete geçiren ortak bir fikir ve aksiyon markasıdır. TechAnkara, bağımsız, aktif, katılıma ve genişlemeye açık bir ağdır. Biz de bugün bu marka başlığı altında Ankara'nın bilişim gücünü en iyi şekilde tanıtmak ve bu ağa yeni bağlantılar ekleyebilmek için CeBIT'teyiz."

Ankara Kalkınma Ajansı Bilişim Gücünü Cebıt’e Taşıdı

Ankara Kalkınma Ajansı Bilişim Gücünü Cebıt’e Taşıdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim