• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’dan Vali Kılıçlar’a Ziyaret

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’dan Vali Kılıçlar’a Ziyaret
Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan eski Van İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan eski Van İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ı makamında kabul etti. Kabulde konuşan Ankara Valisi Kılıçlar, emniyet görevlileri tarafından halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan tüm tedbirlerin kararlılıkla uygulamaya konulduğunu belirtti.

Terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileyen Vali Kılıçlar, "Halkımızın basireti ve engin sağduyusu ile devletimizin ortaya koyduğu kararlı mücadele karşısında terör örgütleri hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi.

"HALKI KORKU VE ENDİŞEYE SEVK EDEBİLECEK TARZDA HABER VE PAYLAŞIMLAR YAPILIYOR"

Vali Kılıçlar, kamuoyunda özellikle Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı sonrasında oluşan hassasiyeti de kullanarak bazı basın ve yayın organları ile sosyal medyada halkı korku ve endişeye sevk edebilecek tarzda haber ve paylaşımlar yapıldığına dikkat çekti. Vatandaşların bu tür paylaşımlara itibar etmemeleri uyarısında bulunan Kılıçlar, "Vatandaşlarımız, sadece resmi makamlar tarafından yapılan açıklamaları dikkate almaları kötü niyetli bu tür paylaşımların arkasındaki çabaları da boşa çıkaracaktır" ifadelerini kullandı.

Yeni Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ise "Ankara'da yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görev arkadaşlarıyla birlikte Sayın Valimizin de desteğiyle özveriyle çalışacağız" dedi.

Vali Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Karaaslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim